Páromnak ezek az ezer éves nevek tetszenek. Melyiket válasszuk?
Ezek nem is ezeréves nevek...
De szerintem Melinda
Tudod, hogy mi az ezeréves név? Például az Enéh. Na az tökéletesen ezeréves, de legalább szép, pontosabban.. khm, szebb, mint a felsorolt nevek...
Választani nagyon nem tudok, nekem egyik sem tetszik (mondjuk nem is értem, hogy ez miért TŐLEM függ, és miért nem TŐLETEK, akiknek lesz a gyereke... ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, hogy én milyen neveket adnék), úgyhogy azt mondom, melyiket tuti ne adjátok. A Mónikát ne. Az szerintem rettenetes, már bocsánat mindenkitől, aki Mónika.
Én is a Melindára szavaznék, az kedves név, a Fruzsina sem rossz, csak nekem mindig az uzsonna jut róla eszembe valamiért. Esetleg az Alexandra. De az meg egy könyvüzlet.
Ezeréves nevek? Neked elment az eszed. Ja, tényleg, legyen inkább Dzsesszika meg Rikárdó, az friss.
Nekem amúgy a Mónikán kívül mind a három tetszik. A Mónika azért nem, mert utálom, amikor vki a hosszú ó- neveket elnyújtva mondja, olyan parasztos. Én Dorottyaként, amikor megmondtam mindenkinek, hogy Dorka a becenevem, dafke megkaptam a Daaaaaauuuuuurizásokat a kevésbé művelt ismerőseimtől, hát kapartam is a falat rendesen, annyira nem tetszik a hangzása. Móninál dettó ez lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!