Páromnak ezek az ezer éves nevek tetszenek. Melyiket válasszuk?
Figyelt kérdés
Alexandra, Fruzsina, Melinda, Mónika,2013. dec. 22. 11:33
41/55 anonim válasza:
Én Alexandra vagyok, és egyáltalán nem ajánlom a nevemet. Hosszú, sok helyen le sem tudják írni, lendületből ksz-el írják, és ugye a becézés. Hiába akarom én, hogy Szandrázzanak, ha mindenki Szandinak meg Alexának (brr..) szólít. Lehet, hogy a te lányod élvezné, de nekem személy szerint egyáltalán nem tetszik a saját nevem, sem a becézései. Mondjuk a jelentése nagyon szép.
42/55 anonim válasza:
Melinda. Esetleg Alexandra. De akkor már inkább az Alexa. Mindegy, nekem a legjobban a Melinda tetszik :)
43/55 anonim válasza:
37esnek igaza van ez vmilyen szinten troll kérdés. Lepontoz mindenkit ez az idióta. Aki ebből a 4 névből irt azt is lepontozta, pedig a kérdésre válaszolt. Ezért a válaszért engem is lefog, de engem nagyon nem érdekel csak megírtam a véleményem.
44/55 anonim válasza:
Kedves, nem érdemes idegenektől ilyet kérdezni, mert csak belegabalyodik, annyi ellentétes választ kap.
Előveszi a naptárt, mindjárt az elején ott van „Újév”, azt a kislány hamar, könnyen ki tudja mondani, már kiskorában. Nem úgy, mint például az Alexandrát.
De ha különlegeset akar, lehet például „Hold kel”, akkor csaknem minden nap lenne névnapja
45/55 anonim válasza:
Ha neked Alexandra és Mónika tetszik, a párodnak meg Alexandra, Fruzsina, Melinda és Mónika, akkor legyen Alexandra. Vagy Mónika.
46/55 anonim válasza:
Mi az, hogy kit érdekel, hogy nekünk melyik tetszik? Te tényleg ekkora gyökér vagy, kérdező? Mi a fenének írod ki, ha nem véleményeket akarsz hallani?
Nem illik a vezetéknévhez. És honnan a búspi...csából tudjuk mi a drága párod vezetéknevét? Komolyan mondom, te egy idióta vagy.
47/55 anonim válasza:
Azt mondta, nem érdekli kinek mi tetszik! Akkor odaírtam, mit válasszon! A következő frissítéskor már le volt pontozva... Valaki meg odaírta, hogy én vagyok az idióta, mert trollkodásnak tartom az egészet...
48/55 anonim válasza:
Melindat ne! Ahany Melindat ismertem, mindegyik hazudott meg lopott!
50/55 anonim válasza:
Miért kellett a Moncsis kommentemet lepontozni? Ez az én véleményem, és sem pontoztam le senkit az miatt, hogy neki más név tetszett...érdekes emberek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!