Páromnak ezek az ezer éves nevek tetszenek. Melyiket válasszuk?
Amikor elolvastam azt hittem, hogy Margit, Magdolna, Erzsébet és társai lesznek. Szerintem ezek nem rossz főleg nem régi nevek.
Ha választani kell akkor Alexandra vagy simán a Szandra nem tetszik?
Alexandra - Sok becenév:D Alexa, Lexi, Lexa, Szandi, stb
Mónika - Nagyon szép név, a Moncsi becenév annyira cuki.:D
A móika nekem sem tetszik...vsak így nem, nincs különösebb oka...
A többi 3 szép nagyon.
.én is azt hittem, hogy Erzsbet, Zsuzsanna, Bormála, Mária, Margit, Ilona..vagy ilyesmi neveket sorolsz (amúgy ezzekkel sincsen baj, van szép a régen gapphagyományosak közt is....pl Sarolta, Réka, ..stb)
Eddig az Alexandra sosem tetszett, vagyis semleges volt, csak a Szandra becenév nem tetszik, de hogy felhívta az egyik válaszadó, a Lexi, Alexa, becenévre a figyelmem, azt hiszem a kedvencemmé vált..
(Eddig csak fiúnevek jöttek szőba, a lánynevekkel hadilábon álltam, de bekerül a "kalapba" köszönöm)
Azt válasszátok, amelyik jobban illik a vezetéknévhez. Ha valami nagyon hosszú, akkor ne legyen Alexandra, vagy rövidítsétek Alexára. Ha valami keményebb hangzású, sok az ,,r" betű, akkor lehet, hogy a Fruzsina nyelvtörős lesz. Egyébként pedig legjobb a megérzéseidre hagyatkozni, ha a leendő kislányodra gondolsz, melyik néven szólítva tudod elképzelni leginkább?
Egyébként én Fruzsina vagyok, és nagyon szeretem a nevemet, nagyon sokféleképpen lehet becézni, és szerintem egyáltalán nem öreges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!