Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóljak a testvéremnek hogy...

Szóljak a testvéremnek hogy szóljon rá a sógornőmre hogy csináljon is valamit?

Figyelt kérdés

Nem akarok én kötekedni, veszekedni de már ez szerintem mindennek a teteje.

Az öcsém aki 22 éves gyereke lett, a lány is fiatal.

És igen fiatalság lustaság?

3 hetes a gyermekük, és a pici állandóan sír, nem igazán ért még hozzá amit megértek, de annyira rá szoktatta hogy ölben nyugszik meg a pici, ezáltal szinte semmit sem tud csinálni, segíteni!

Anyu vagy én megfőzők, minden takarítás szinte rám marad, na meg persze anyura de őt inkább próbálom kímélni mert dolgozik is és nem fiatal már.Én is dolgozom, és hogyha marad mosatlan ott hagyja, a gépbe nem rakja be a ruhát kimosni, és még az ő bugyiját is nekünk kell kimosni.

Nem merek szinte szólni mert az lesz hogy kötekedem, netán irigy vagyok, pedig erről szó sincs. Nem gondolom hogy egy gyermek olyan irigyelni való dolog mert bárkinek lehet, de lényegtelen hogy én még nem akarok. Nem tudom hogyan kellene bevezetni abba hogy csináljon valamit, mert ha ölben van a gyerek mert megnyugtatja akkor is facebookozik, gépezik, játszik a gépen stb.

2014. máj. 28. 07:59
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

Én csak most láttam a kérdést, de azt gondolom, ha külön laknának, akkor akkor mosna, takarítana, mosogatna, amikor gondolja, és nem lesné árgus szemekkel egy sógornő.

Tök jó, aki fitten ugrándozott órákkal a szülés után, de ha van, aki segítsen, miért kell sajnálni a kismamától?

Ha meg nagyon gáz, meg kell kérni, hogy a holmiját tegye a szennyesbe, a tányérját mossa el maga után, és kész.

A rosszabb, hogy a kérdésből kiérződik: alapból nem szereted és megveted a sógornődet.

De ha olvasod még, kérlek, írd meg, mi történt azóta.

2014. okt. 31. 16:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!