Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóljak a testvéremnek hogy...

Szóljak a testvéremnek hogy szóljon rá a sógornőmre hogy csináljon is valamit?

Figyelt kérdés

Nem akarok én kötekedni, veszekedni de már ez szerintem mindennek a teteje.

Az öcsém aki 22 éves gyereke lett, a lány is fiatal.

És igen fiatalság lustaság?

3 hetes a gyermekük, és a pici állandóan sír, nem igazán ért még hozzá amit megértek, de annyira rá szoktatta hogy ölben nyugszik meg a pici, ezáltal szinte semmit sem tud csinálni, segíteni!

Anyu vagy én megfőzők, minden takarítás szinte rám marad, na meg persze anyura de őt inkább próbálom kímélni mert dolgozik is és nem fiatal már.Én is dolgozom, és hogyha marad mosatlan ott hagyja, a gépbe nem rakja be a ruhát kimosni, és még az ő bugyiját is nekünk kell kimosni.

Nem merek szinte szólni mert az lesz hogy kötekedem, netán irigy vagyok, pedig erről szó sincs. Nem gondolom hogy egy gyermek olyan irigyelni való dolog mert bárkinek lehet, de lényegtelen hogy én még nem akarok. Nem tudom hogyan kellene bevezetni abba hogy csináljon valamit, mert ha ölben van a gyerek mert megnyugtatja akkor is facebookozik, gépezik, játszik a gépen stb.

2014. máj. 28. 07:59
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
47%
Igen lustaság, hogy még a bugyiját is mással mosatja ki. Akinek van gyereke, az tudja, hogy nem ilyenkor nehéz, hanem amikor elkezd mászni, járni. Na akkor mit fog csinálni. És bocs, de ha nincs komplikáció, akkor mit kell egy szülésen 3 hétig pihenni? Arról nem beszélve, hogy a számítógép elé le tud ülni, de annyi nincs benne, hogy ne nézze cselédnek a többieket. Nem a kérdező és az anyukája vállalt gyereket, hanem ő, akkor tegyen is érte.
2014. máj. 28. 22:20
 42/51 anonim ***** válasza:
28%

Nehogy már egy 3 hete szült nő lássa el a nagycsaládot! Főzzön a férjének és saját magának, mosson kettejükre, meg a babára, törölje fel a fürdőszobát maga után ( mindenki). Mosogassa el az 1 vagy 2 tányért és az 1 lábost, aztán kész.Takarítsa a saját szobájukat. Nem kell társasági életet élni az utálkozó sógornővel, aki a fürdőszobában hagyott bugyival körbeszaladt a fatornyos falujában, aztán betette a mosógépbe, hogy a Gyk-n sivalkodjon, mert a kismama a bugyiját is vele mosatja.

Kérdező, remélem, ha az új anyuka erőre kap, akkor ezekért egy kokit kapsz tőle. Ha a testvéred igazán apja akar lenni a gyereknek, és férje a sógornődnek, akkor pedig téged fültövön vág, mint a nyulat.

Lehet a sógornőd lusta, lehet, hogy erőtlen, lehet depressziós, de te undorító, rosszindulatú szipirtyó, mindennek az alja .

2014. máj. 28. 22:47
 43/51 anonim ***** válasza:
38%
Azt írod, ha ölben van a gyerek, akkor ül a gép előtt, facebookozik. Ölében a gyerekkel kellene ablakot pucolnia?
2014. máj. 28. 22:51
 44/51 anonim ***** válasza:
42%
Pontozzatok le nyugodtan, valami iszonyat lusta igénytelen nők lehettek, ha szerintetek normális, amit anyuka csinál. Ha most se hajlandó még a saját bugyiját se kimosni, a tányért amiből evett otthagyja, akkor ez később se fog mást csinálni, mert erre nem indok, hogy 3 hete szült. Ha ez nektek normális, akkor gondolom titeket felzabálhat a retek. A kérdező nem azt írta, hogy nem segít, de ingyen cselédje se lesz egy kis hülye libának.
2014. máj. 29. 07:09
 45/51 anonim ***** válasza:
52%
42-es: szerintem senki nem arról beszél, hogy az újdonsült anyukának kellene nagytakarítania. Itt csupán arról van szó, hogy alapdolgokat megcsinálhat a 3 hetes baba mellett is. Pl: a bugyi kimosása, de akár egész adagot betehet a gépbe, az nem több 2 percnél vagy a tányérjaik elmosogatása. Nem ablakpucolást, függönymosást, súrolást várnak el tőle, hanem az alap dolgokat. Főleg úgy, hogy a net elé le tud ülni. Amúgy meg az a gyerek alszik is elég sokat, nem gondolnám, hogy ölben alszik, akkor gondolom beteszi az ágyába, akkor nyugodtan meg tudná csinálni ezeket a kisebb munkákat és még mellett lenne lehetősége pihenni is.
2014. máj. 29. 08:33
 46/51 anonim ***** válasza:
26%
Kár itt vitatkozni. Úgy látszik,hogy sokaknál természetes,ha mást cselédnek néznek.
2014. máj. 29. 09:03
 47/51 anonim ***** válasza:
42%
Azért vicces hogy a bugyimosáson vagytok felakadva:)
2014. máj. 29. 09:14
 48/51 anonim ***** válasza:
32%

Hát bocsi,ha az embernek nincs mindenhez gusztusa.

Én kimosom a férjem és gyerekeim ruháit,ez alap,de apóséhoz hozzá nem nyúlok. Vagy berakja a mosógépbe,ha lehozza a gönceit vagy nem mosok neki.

Ennyit ő is megtehet,ha már semmihez nem járul hozzá és nem csinál semmit a TV nézésen kívül.

De mint látod,bunkó nem vagyok,mert mosok neki.

2014. máj. 29. 09:22
 49/51 anonim ***** válasza:
30%

Felakadva nem vagyunk. :D :D:D:D

Hát a kérdező pont a bugyijának a mosását említette, hogy azt sem csinálja meg. Én amúgy szégyellném, ha a saját bugyimat nem én mosnám ki.

2014. máj. 29. 09:58
 50/51 anonim ***** válasza:
65%

Azt írja, hogy a kicsi állandóan sír, csak ölben nyugszik meg. (szerinte rászoktatta, /gyerektelen pitsa, ért hozzá! 3 hetest RÁSZOKTATTA/)Ezért a babát nyugtatja-vígasztalja nap és éjszakahosszat. Kérdésem, miért nem pakol a mosógépbe az apuka, miért nem mosogat el? Nincs időponthoz kötve, neki is annyi, mint a szerencsétlen fiatal anyukának.

Másik, hogy felcsináltatta magát. Húzott volna a testvérkéd kotont, akkor nem csinálta volna fel. Ő még erre is lusta volt?

A nagy vesztes ebben a családban a gyerek, utána jön a sorban a kismama. Helyében én mentem volna abortuszra (pedig nem pártolom), látva a leendő rokonságot, ahol dúl a gonoszság és a rosszindulat, meg az "én jobban értek hozzá".

2014. máj. 29. 15:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!