Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy férjes...

Beleszerettem egy férjes asszonyba?

Figyelt kérdés
35 éves egyedülálló férfi vagyok és 3 éve egy férjes asszony szeretöje. Ö 34 éves és van neki egy 4 éves gyereke. Elválni nem akar a férjétöl a gyerek miatt, de azt mondja engem szeret. Én imádom ezt a nöt, életem szerelme. Nem tudom elhagyni, képtelen vagyok rá de beleörülök a tudatba hogy azt mondja szeret de a gyerek miatt nem válik el, mert a gyerek imádja az apját. Hogyan tovább?
2014. máj. 27. 21:09
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak kifogás a gyerek. Ez neki így kényelmes. Legyen már annyi eszed 35 évesen, hogy nem bolondulsz bele egy 4 gyerekes családanyába, aki férjnél van. Ráadásul el sem akar válni. Jól elvagytok, de szerintem ennyi. Azért minden jót neked, nektek.
2014. máj. 28. 11:36
 42/45 anonim ***** válasza:
Lehet, most megköveztek, de szerintem a nők hajlamosabbak előtértbe helyezni a gyerek érdekeit a magukénál.
2014. máj. 28. 11:53
 43/45 anonim ***** válasza:

Eszem ágában sincs megkövezni, hol jövöjpk én ahhoz?

De. A gyereknek mitől érdeke hazug, képmutató családban élni, ahol anya félrejár? Milyen mintát fog így látni? Előbb utóbb úgyis leesik neki mi van körülötte. Csak az anyját fogja megutálni így.

2014. máj. 28. 13:09
 44/45 anonim ***** válasza:
#43 honnan tudná a gyerek, ha még maga a férj sem tudja?
2014. máj. 28. 17:00
 45/45 anonim ***** válasza:
Csak mert a gyerek kicsi, még nem hülye. Megérzi, ha valami nincs rendben a családban. Később pedig magától is rájön. Az sem biztos, hogy az apa nem tudja, vagy, hogy ő nem jár-e félre.
2014. máj. 28. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!