Beleszerettem egy férjes asszonyba?
Eldöntöd, milyen életet szánsz magadnak.
Aztán:
1. Vagy beletörődsz, hogy ez sosem fog változni, mivel anyának a kényelme fontosabb, mint te és minden marad így.
2. Vagy lépsz, változtatsz és keresel olyat, aki neked adja meg a szerelmet, otthont, családot.
A gyerek csak kifogás.Nem szeret téged eléggé,vagy túl kevés a pénzed,és nem tudnád azt az életszínvonalat biztosítani neki mint a férje.Vagy egyszerűen csak gyáva.Mert azért kell bátorság hozzá,nem kicsi.Én amikor megcsaltam a férjem,el is hagytam,mert iszonyatosan beleszerettem a fiúba,akivel azóta is együtt élünk,ez 4 éve volt,hoztam a gyerekeimet is magammal.
40/N
Mert kényelmes neki, hogy ott a biztonságos családi fészek, egy balek, aki biztosítja a kényelmét, meg egy másik balek, aki liheg utána, ápolja az önbizalmát, meg meg is *****-ja.
Fordított helyzetben neked nem volna kényelmes? Ott a feleséged, aki ellát, főzi az ebédedet, vasalja az inged, neveli a gyereked, takarítja a házad, meg ott a szeretőd, aki egyéb igényeidet is kiszolgálja. Hát nem qrva kényelmes ez az élet?
Tök mindegy, hogy mi az indok, lényeg, hogy nem fog elválni. Úgy is mondhatnám, hogy nem szeret téged annyira hogy elváljon.
A gyerekét nyilván jobban szereti nálad, és önmagánál is, azért az ő érdekeit nézi.
De ha a gyerek valóban csak egy kifogás, akkor még rosszabb a helyzet: a férjét és/vagy a kényelmét is jobban szereti nálad.
Nem akarna akkor sem elválni, ha nem lenne gyereke, de így van kire fognia a dolgot. :) A gyerek akkor is szerethetné az apját, ha elválnának a szülei.
Egyébként meg ha elválna, és ti összejönnétek, nyugodt tudnál lenni mellette? Lehet, hogy akkor is nézne magának egy szeretőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!