Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy férjes...

Beleszerettem egy férjes asszonyba?

Figyelt kérdés
35 éves egyedülálló férfi vagyok és 3 éve egy férjes asszony szeretöje. Ö 34 éves és van neki egy 4 éves gyereke. Elválni nem akar a férjétöl a gyerek miatt, de azt mondja engem szeret. Én imádom ezt a nöt, életem szerelme. Nem tudom elhagyni, képtelen vagyok rá de beleörülök a tudatba hogy azt mondja szeret de a gyerek miatt nem válik el, mert a gyerek imádja az apját. Hogyan tovább?
2014. máj. 27. 21:09
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Nem mondtuk, hogy rendben van a helyzeted. Mind azt mondtuk, hogy lépj tovább. A nődnek elhiszem, hogy rendben van ez így, végül is tök jó neki az élet .
2014. máj. 27. 21:57
 22/45 A kérdező kommentje:

""Én egy öszinte ember vagyok," vs "3 éve

egy férjes asszony szeretöje. ""

Mond meg mit nem értesz ezen? Nem lehetek öszinte ember azért mert férjes asszony szeretöje vagyok? Megmagyaráznád kérlek?

2014. máj. 27. 21:58
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem sajnos te is csak egy szerencsétlen átvert balek vagy, aki anyukát kizökkenti a hétköznapokból, de annyira nem vagy fontos neki, hogy elhagyja a férjét. Nők között dolgoztam, hidd el, ha tényleg szeretne, már vált volna.
2014. máj. 27. 21:59
 24/45 A kérdező kommentje:
Pedig közel sem támadtok itt engem annyira mintha nö lennék és egy foglalt férfi szeretöje. Akkor már k lennék. Egyszerüen gondolkodtok ti nök és dolgozik a kettös mérce..
2014. máj. 27. 22:00
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, ne hasonlíts már minket a nődhöz. Nem minden nő ilyen.
2014. máj. 27. 22:07
 26/45 A kérdező kommentje:
Hasonlítottam bárkit is a nömhöz? Ha meg nem érted azt amit írtam hogy mire céloztam a kettös mércével az elöbb, akkor no comment.
2014. máj. 27. 22:14
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem támadnak, mert baleknak tartanak és sajnálnak téged. Nagyon nem rombolsz semmit, maximum az egodat.
2014. máj. 27. 22:16
 28/45 anonim ***** válasza:
Te magad is eléggé az vagy. Élj akkor így tovább.
2014. máj. 27. 22:19
 29/45 A kérdező kommentje:

"Azért nem támadnak, mert baleknak

tartanak és sajnálnak téged. Nagyon nem

rombolsz semmit, maximum az egodat."

Na ne mond. :-D Vagyis ha te mondod biztos igaz :-D

2014. máj. 27. 22:25
 30/45 A kérdező kommentje:

Ismételten:

"Azért nem támadnak, mert baleknak

tartanak és sajnálnak téged. Nagyon nem

rombolsz semmit, maximum az egodat."

Tehát ez azt jelenti hogy ha egy nös embernek szeretöje van azt a nöt a nötársaik lekázzák, de ebben az esetben amikor a nö csalja meg a férjét, akkor felmentitek a hütlen felet vagyis a nötársatokat, talán irigyek is vagytok rá. Kicsit sem vagytok kétszínüek álszentek és képmutatóak...

2014. máj. 27. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!