Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy férjes...

Beleszerettem egy férjes asszonyba?

Figyelt kérdés
35 éves egyedülálló férfi vagyok és 3 éve egy férjes asszony szeretöje. Ö 34 éves és van neki egy 4 éves gyereke. Elválni nem akar a férjétöl a gyerek miatt, de azt mondja engem szeret. Én imádom ezt a nöt, életem szerelme. Nem tudom elhagyni, képtelen vagyok rá de beleörülök a tudatba hogy azt mondja szeret de a gyerek miatt nem válik el, mert a gyerek imádja az apját. Hogyan tovább?
2014. máj. 27. 21:09
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Mert az még hihető is. Miért, mit mondjon, azért nem válok el, mert a férjemet szeretem, veled csak szexelek, vagy mi?
2014. máj. 27. 21:31
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Annyira sajnos nem vagy fontos neki, hogy elváljon. Ha szakítanál vele, lehet mást találna. Nézz körül, annyi csinos, okos egyedülálló nő van, akivel családot alapíthatnál.
2014. máj. 27. 21:33
 13/45 A kérdező kommentje:
Igen, mondja meg ha csak szexelni akar velem! Mondja meg és eltünök az életéböl mert nekem nem csak szexre kell. Én egy öszinte ember vagyok, sosem bántottam öt sem, sosem akarnék rosszat neki.
2014. máj. 27. 21:34
 14/45 A kérdező kommentje:
Azt mondjátok hogy a gyerek kifogás meg az hogy is hogy a férje annyira imádja a gyereket hogy nem bírná ki ha nem vele tölthetné a mindennapjait? Ezek mind kifogások? "Felhasználja" a gyereket ellenem?
2014. máj. 27. 21:36
 15/45 anonim ***** válasza:

34 éves férfi vagy?

Akkor legyél is férfi! Nem fog elválni érted! Tök mindegy mi az indok! Ha ez nem kell így neked, akkor lépj ki az életéből!

2014. máj. 27. 21:46
 16/45 A kérdező kommentje:
Utolsó te voltál ilyen helyzetben hogy azt hiszed olyan könnyü elhagyni valakit akit szeretünk? Vagy megcsalt feleség vagy?
2014. máj. 27. 21:48
 17/45 anonim ***** válasza:

Ez van, sajnos.

Olyan nőt keress, aki téged akar.

Úgysem fogja neked bevallani, hogy te azért vagy mert jót teszel az önbecslésének, anyaként is feleségként is kívánatos annyira, hogymég szeretője is legyen. Ezt erősíted benne. Persze, hogy ez legyezi a hiúságát. Ne légy naiv.

2014. máj. 27. 21:50
 18/45 anonim ***** válasza:
82%

"Én egy öszinte ember vagyok," vs "3 éve egy férjes asszony szeretöje. "

no comment

2014. máj. 27. 21:51
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
A szeretői viszonyoknál egy dolgot már megfigyeltem: ha valóban szerelmes az embere, akkor nincs az az erő ami a házasságában tartja, tehát rövid időn belül elválik. Ha ez évekig húzódik, akkor a félrelépő felől nincs szerelem.
2014. máj. 27. 21:52
 20/45 A kérdező kommentje:

Nem tudom elhinni! :-(

Azt meg furának tartom pedig számítottam rá hogy majd nekem esnek páran hogy kurafi vagyok aki szétrobbant egy családot. A nök a férjük szeretöjét lekázzák, de mintha a nök részéröl az én helyzetdm rendben lenne. Ennyire álszentek a nök? (tisztelet a kivételnek)

2014. máj. 27. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!