Most mit csináljak? Tönkre akartam tenni, de beleszerettem?!
Szóval van egy fiú,aki elég csúnyán átverte a 17éves unokanővéremet. Rám mászott, én pedig elkezdtem vele kavarni. A fiú 17 éves. Megígértem az unokatesómnak,hogy tönkreteszem a fiút. Elkezdtem "elcsábítani" napokon át beszéltünk ,találkozgattunk ,kavartunk ..Aztán próbáltam elérni,hogy belém szeressen,ami szerintem sikerült is,bár rengeteget féltékenyedtem és ő is.Minden kis apróságon összetudtunk veszni,aztán kibékülni. Ő más csajokkal is kavart régebben , de amióta megismert elvileg már nem teszi.. Tegnap írtam neki,hogy összejövök mással,erre már sírt és öngyilkos akart lenni. Az unokatesóm szerint kell még valami,amivel majd a végén padlóra vágjuk és tönkretesszük,de én valójában már nem akarom ezt,mert nagyon megszerettem a fiút és ilyet még senki iránt nem éreztem.
Mit tegyek most?Nem akarom,hogy az unokatesóm megutáljon ezért,de én soha nem akarom ezt a fiut elengedni,mert az életemnél is jobban szeretem már!
16/L.
Aki másnak vermet ás....
Valóban, fel kéne már nőni.Nem kavarni, meg tönkretenni.
A tetteknek következményeik vannak és az ilyen bosszúk semmi jóra nem vezetnek.Mindhárman egyformán hibásak vagytok, megérdemlitek egymást.
Mondd el mindenkinek az igazat, mert ha tovább bonyolítod, csak rosszabb lesz.
Igazuk van a többieknek, légy felnőtt, és tedd helyre a dolgokat.
Aztán megvagyunk lepődve ha ler.bancoznak,mi?!
16évesen te bosszúból,más kedvéért kavarc,kufircolsz egy 17éves kölzökkel!
Taknyos kis hülyék vagyok!Na ez a véleményem,tessék!
Egyétek meg amit főztetek,aztán fogjatok padlót,majd ott elgondolkodhattok a tetteiteken!
"Nőnek érezted magad,amikor belementél a dologba"
Hát, szerintem inkább r*bancnak, de mindegy. Most nehogymár attól legyen valaki nő, hogy kavarja a szart. Neked attól nőies valaki, hogy ilyeneket csinál?
Szerintem arra célzott, hogy "felnőttnek" érezte magát, mert kell egy fiúnak.
Senki se mondta, hogy egy nő ilyen. Buta tinilányok ilyenek akik nem tudnak előre gondolkodni 1 napnál tovább.
Rosszindulatú dolog volt amit csináltál, most idd is meg a levét. Ha az elején gondolkodsz, nem mész bele ebbe a hülyeségbe. A bosszú nem megoldás ilyen helyzetben. Az unokatesódnak emelt fővel kellett volna kilépnie a kapcsolatból, nem pedig a 16 éves unokahugát belerángatni a r.ibanckodásba. De te is ugyan úgy felelős vagy, hogy belementél. Legalábbis nekem ez a véleményem..
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!