Kedves akartam lenni, és nagy balhé lett a vége. Tényleg ennyire rosszat tettem?
Páromnak az előző kapcsolatából van egy kislánya. Pénteken műtötték (kiszedték a manduláját).
Mi kint vagyunk külföldön a Párommal, csak Karácsonyra tudunk haza menni.
Adtam fel egy csomagot a kislánynak, kb úgy számoltam hogy mire hazaér a kórházból, otthon várja a csomag.
A meglepit tegnap vitte ki a postás, a kislány nagyon örült, az ex csak annyit mondott hogy figyelmes volt tőlünk az ajándék.
A párom viszont teljesen kiakadt, mert hogy pénzt keresni jöttünk ki, és spórolunk ezerrel, miért kellett a postára költenem, mert ez drága meg így személytelen az egész.
Csak örömet akartam okozni a kislánynak, mert még jó 2 hónap mire találkozunk.
:(
Egyetértek a kislány anyukájával, figyelmes volt tőled.
Azért kiváncsi lennék, mennyi volt az a posta... Amikor én külföldről rendelek, nem szokott olyan nagyon megbotránkoztató összeg lenni.
Szerintem sem csináltál semmi rosszat, kedves ötlet volt tőled.
Csak valahogy mintha úgy jönne le, hogy ezt a pároddal nem beszélted meg előre, vagy tévedek? Mert ha így volt, lehet, nem is az ajándék az igazi probléma, hanem hogy nem szóltál neki erről.
Mondtam neki, hogy biztos örülne a kislány, ha kapna tőlünk ajándékot.
Erre a párom azt mondta, hogy találjam ki, hogyan oldjuk meg hogy a műtét után kapjon ajit, és ne csak Karácsonyra.
Én erre feladtam postán.
Persze lehet arra gondolt, hogy utaljak haza pénzt valakinek, aki vesz ajándékot és odaadja a kislánynak?!
Csak annyit mondott, találjam ki, oldjam meg. Megoldottam.
Egyébként nagy örömet okoztál vele a kislánynak!
Emlékszem én is kaptam egyszer postán ajándékot, a mai napig bennem van annak a boldogságnak az emléke amikor kinyitottam a csomagot! PEdig ennek már 25 éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!