Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves akartam lenni, és nagy...

Kedves akartam lenni, és nagy balhé lett a vége. Tényleg ennyire rosszat tettem?

Figyelt kérdés

Páromnak az előző kapcsolatából van egy kislánya. Pénteken műtötték (kiszedték a manduláját).

Mi kint vagyunk külföldön a Párommal, csak Karácsonyra tudunk haza menni.

Adtam fel egy csomagot a kislánynak, kb úgy számoltam hogy mire hazaér a kórházból, otthon várja a csomag.

A meglepit tegnap vitte ki a postás, a kislány nagyon örült, az ex csak annyit mondott hogy figyelmes volt tőlünk az ajándék.

A párom viszont teljesen kiakadt, mert hogy pénzt keresni jöttünk ki, és spórolunk ezerrel, miért kellett a postára költenem, mert ez drága meg így személytelen az egész.

Csak örömet akartam okozni a kislánynak, mert még jó 2 hónap mire találkozunk.

:(

2013. okt. 15. 16:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
a párod egy p*cs...Szomorú, hogy téged jobban érdekel az ő gyereke, mint őt...ilyen emberrel én nem terveznék hosszútávra.
2013. okt. 15. 16:47
 2/19 anonim ***** válasza:
95%

Egyetértek a kislány anyukájával, figyelmes volt tőled.

Azért kiváncsi lennék, mennyi volt az a posta... Amikor én külföldről rendelek, nem szokott olyan nagyon megbotránkoztató összeg lenni.

2013. okt. 15. 16:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Hat nem lehetett olyan egetrengeto összeg a posta, hogy ezért be szóljon.... Inkabb örülhetne hogy gondolsz az o gyerekere......
2013. okt. 15. 16:50
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem csináltál semmi rosszat, kedves ötlet volt tőled.

Csak valahogy mintha úgy jönne le, hogy ezt a pároddal nem beszélted meg előre, vagy tévedek? Mert ha így volt, lehet, nem is az ajándék az igazi probléma, hanem hogy nem szóltál neki erről.

2013. okt. 15. 16:53
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egyszerűen nem tudom elhinni. A párod gyerekének TE küldtél csomagot és ő annyit reagált, hogy drága??? Atyám, én ezzel az emberrel nem terveznék. Jó kis apa.
2013. okt. 15. 16:56
 6/19 A kérdező kommentje:

Mondtam neki, hogy biztos örülne a kislány, ha kapna tőlünk ajándékot.

Erre a párom azt mondta, hogy találjam ki, hogyan oldjuk meg hogy a műtét után kapjon ajit, és ne csak Karácsonyra.

Én erre feladtam postán.

Persze lehet arra gondolt, hogy utaljak haza pénzt valakinek, aki vesz ajándékot és odaadja a kislánynak?!

Csak annyit mondott, találjam ki, oldjam meg. Megoldottam.

2013. okt. 15. 17:00
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
s..fej. en emlexem mikor gyerek koromban postan kaptam ajandekot nagyon nagyon orultem. Az olyan extra plusz feeling volt! :D Es pontosan tudtam hogy ki kuldte, es abszolut nem volt szemelytelen sot kislanykent egy nagy orom volt hogy onnan a messzibol gondolnak ram.
2013. okt. 15. 17:00
 8/19 anonim válasza:
Nagyon kedves gesztus volt tőled :) A férjeddel meg beszéljétek meg ezt a dolgot (ez gondolom azért nem lehetettcakkora balhé ami miatt válnotok kéne) magyarázd meg neki hogy szeretted volna meglepni a műtéte után hogy egy kicsit enyhítse a ,,fájdalmát" és hogy ezzel akartad őt emlékeztetni (a lany) hogy gondoltok rá!!! :)
2013. okt. 15. 17:02
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nagy örömet okoztál vele a kislánynak!

Emlékszem én is kaptam egyszer postán ajándékot, a mai napig bennem van annak a boldogságnak az emléke amikor kinyitottam a csomagot! PEdig ennek már 25 éve...

2013. okt. 15. 17:03
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg rád bízta a döntést és a megoldást, akkor nem szólhat egy szót sem. Ha ő máshogy gondolta, mondhatta volna.
2013. okt. 15. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!