Miért mondja azt a család, hogy rosszul döntöttünk és majd "rossz vége lesz"? Miért nem értik meg, hogy ez nekünk így jó?
4 gyerekünk van. Nem így terveztük, de így jött össze. A férjem jól keres, én is jó pénzt kapok mivel korábban dolgoztam meg a gyerekek között is. Most úgy döntöttünk, hogy építkezni fogunk, ezért én nem megyek vissza dolgozni az építkezés végéig, vagyis úgy 1-1,5 évet anyaságin lennék. Ráadásul a férjemet váratlanul előléptették, ez sok túlórával és tanfolyammal jár, semmit nem tud segíteni a gyerekek körül és a háztartásban.
A barátok, rokonok szerint ez nagyon rossz döntés, biztos elválunk én meg egyedül maradok a 4 gyerekkel és segélyért kell kuncsorogni meg hasonlók. Nem vagyunk hülyék, ismerjük a kockázatokat, igyekszünk is bebiztosítani magunkat.
Ti mit gondoltok? Tényleg olyan érthetetlen, hogy nekünk ez így most sokkal könnyebb lenne és ezt tartjuk a legjobb megoldásnak?
Az elsőhöz vegyük hozzá, hogy az építkezés is egy tipikus kapcsolat buktató.
Nézd, csináljátok ahogy nektek jó. Ha minden tanácsot megfogadtok mindenkitől, akkor a végén nem is lesz életetek, csak a rokonság fog zsinóron rángatni. Valóban megvannak a helyzet veszélyei, de ha előrébb akartok jutni, akkor néha be kell vállalni nehéz szitukat is.
Nézd én sem láttam eddig túl sok házasságot ami túlélt egy építkezést......őszintén a sok pénz és energia amit belefektettek túl nagy a várható haszonhoz viszonyítva. Minden ami most van, jó kapcsolat, jó állás, megfelelőanyagi helyzet PILLANATNYI állapot SAJNOS.Persze én drukkolok nektek.
Nem vagyok a helyedben, de inkább keresnék egy megfelelő méretű házat és egyszerűbb lenne a folytatás. Mint anyagilag, mint energetikailag.De persze ez a Ti életetek és biztosan jól felmértetek minde téyezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!