Párom úgy viselkedik, mint egy kisgyerek. Vége lesz ennek?
2 éve vagyunk együtt, fél éve együtt is élünk. Ő már nagyon szeretne gyereket, de megbeszéltük, hogy én meg szeretnék várni, amíg lediplomázok (még 1 év). Viszont vannak olyan tulajdonságai, amiket nem lenne jó, ha egy gyerek örökölne/eltanulna tőle.
Pl ha befejezte az evést a tányért a maradékkal együtt az asztalon hagyja. Ha nem vagyok otthon pár napot, akkor 3-4 tányér benne a penészes kajával vár haza.
Nem használ zsebkendőt, megoldás: az ujja és a ruhaujja. Ha náthás, akkor zsebretesz egy wcpapírgurigát, és az elhasznált darabok ott hagyja, ahol éppen járt.
Ha valamit meg kellene beszélni, akkor először rámhagyja a döntést. Amikor elmondom, hogy szerintem mi lenne a megoldás, és az neadjisten nem tetszik neki, akkor bemegy a szobába duzzogni. (Azt nem mondja meg, hogy neki hogy lenne jobb.)
Szerintetek hogy lehetne ezen változtatni? Vagy "megérik", ha már a gyerekvállalásra kerülne a sor?
Ő 33F én 23L
nem lesz vége, mert 33 éves emberek már nem nagyon változnak ilyen alapvető tulajdonságokban.
keress egy olyan fickót aki ismeri a társas együttélés szabályait és nem ilyen végtelenül igénytelen.
Azért a "nem használ zsebkendőt, megoldás: az ujja és a ruhaujja" mondat nálam kicsapta a biztosítékot.
Ez nem gyerekes viselkedés hanem ótvar parasztság 33 évesen. Én nem hinném, hogy változni fog, mert sz@rból nem lehet várat építeni.
Szar ügy.
Hidd el, ez idővel még rosszabb lesz, jobban elhagyja majd magát.
+
Most még elnézed neki, mert még tart a rózsaszín köd, de ha már nem lesz... hatványozottan fogod látni minden idegesítő hibáját.
Azt hittem az én pasim a gyerekes, de nem.
Ezek a tulajdonságok inkább neveletlenségre utalnak, egy gyerek is használ zsepit és ki is tudja dobni.
A döntésképtelenség szintén más dolog.
Ha többször szólsz érte, akkor sem csinál semmit? Vagy akkor is duzzog?
Az én barátom is az elején képes volt a szobában hagyni a tányérját a maradékkal - anyuci ugye mindig kivitte, de én nem viszem, már kidobja a maradékot és berakja a mosogatóba.
"Az egészben csak az az érdekes, hogy ha társaságban van, akkor teljesen normálisan viselkedik"
Magyarul jó színész is, játsza a szentet. Na nálam ez az a viselkedés, ami eleve kizárja a további együttélést, ráadásul látszik, mennyire tisztel Téged... Semennyire! És kb majdnem hánytam, mikor olvastam a higiéniáját. Egy jó ízlésű nő ezt hogy tudja elviselni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!