Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom úgy viselkedik, mint...

Párom úgy viselkedik, mint egy kisgyerek. Vége lesz ennek?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, fél éve együtt is élünk. Ő már nagyon szeretne gyereket, de megbeszéltük, hogy én meg szeretnék várni, amíg lediplomázok (még 1 év). Viszont vannak olyan tulajdonságai, amiket nem lenne jó, ha egy gyerek örökölne/eltanulna tőle.

Pl ha befejezte az evést a tányért a maradékkal együtt az asztalon hagyja. Ha nem vagyok otthon pár napot, akkor 3-4 tányér benne a penészes kajával vár haza.

Nem használ zsebkendőt, megoldás: az ujja és a ruhaujja. Ha náthás, akkor zsebretesz egy wcpapírgurigát, és az elhasznált darabok ott hagyja, ahol éppen járt.

Ha valamit meg kellene beszélni, akkor először rámhagyja a döntést. Amikor elmondom, hogy szerintem mi lenne a megoldás, és az neadjisten nem tetszik neki, akkor bemegy a szobába duzzogni. (Azt nem mondja meg, hogy neki hogy lenne jobb.)

Szerintetek hogy lehetne ezen változtatni? Vagy "megérik", ha már a gyerekvállalásra kerülne a sor?

Ő 33F én 23L

2013. júl. 30. 09:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
Ez tényleg nem rossz szokás, hanem parasztság. Gusztusom nem lenne hozzáérni, nem még megcsókolni, vagy lefeküdni vele. Koszos, igénytelen férfi, eléldegél a mocsokban is, nálam az ilyen labdába sem rúghatott volna, nem hogy még szüljek is neki.
2013. júl. 30. 10:17
 12/26 anonim ***** válasza:
35%

Nem, nem valószínű, hogy "megérik". Szóval nem fog változni nagyon. ne is akard megváltoztatni. Vagy ha igen, akkor csak azután vállalj vele gyereket, ha már biztos vagy benne, hogy odafigyel a baromságai mellőzésére...

Ha nem változik, akkor meg nem változik, így kell elfogadnod. Szóval ha nem tudod elfogadni, akkor még most szakíts, különben pár év múlva jössz te is az elhagyatott házisárkány feleségek hisztijével ide kérdezni...

Úgyhgoy inkább még most alakíts, és majd azt edd meg, amit kifőztél...

2013. júl. 30. 10:30
 13/26 anonim ***** válasza:
66%
Egyrészt ez undorító... hogy bírsz ezzel együtt élni?! Másrészt egy 33 éves hapsi már nem fog változni. Harmadrészt: ugye azt viccnek szántad, hogy megvan a diplomád és mindenféle munkaviszony nélkül odaszülsz egy gyereket a trehány hapsidnak?
2013. júl. 30. 10:44
 14/26 anonim ***** válasza:
35%
Hát hallod... a pasid undorító, te te is igénytelen egy teremtés lehetsz, ha egy ilyen alakkal hálsz együtt. Esküdj, hogy komolyan arra vársz, hogy majd negyven körül MEGÉRIK a zsebkendőhasználatra..?
2013. júl. 30. 10:46
 15/26 anonim ***** válasza:
13%

én még zsebkendőt sem használok, befogom az egyik orr lukam, és kicsapom , ami benne van, egy erőteljes fújással, majd a földre dobom, ha a kezemre ragadt.

nagy ügy, rengeteg ember fújja így az orrát.

2013. júl. 30. 11:01
 16/26 anonim ***** válasza:
47%

volt egy gyerekes exem mondjuk a zsepit tudta azért használni...szabadulj meg tőle..gyorsan amúgy is mit akarsz 23 évesen egy 33 éves fószerral?

nekem 28 évesen nincs ennyi idős párom...találj a saját korosztályodból valakit aki még nem úgy lett nevelve hogy ki kell szolgálni a pasit és minden hülyeségét el kell viselni...

2013. júl. 30. 11:16
 17/26 anonim ***** válasza:
21%
Elvileg tudja használni a pzs-t, de a jelenlétedben nem tisztel meg ezzel, hanem úgy viselkedik, mint egy utolsó tahó. Fúj. Én simán elkezdenék öklendezni, ha meglátnám, és ha már a pasimra öklendezek, az csak egyet jelentene. pá-pá
2013. júl. 30. 11:27
 18/26 anonim ***** válasza:
21%

Hát ez nem gyerekes, hanem igénytelen viselkedés..! Ha nem szólsz neki, és beszéled meg vele, hogy ez borzasztó állapot, akkor mégis hogyan változna meg? Én a helyedben erélyesen fellépnék és kirángatnám ezekből az undorító szokásaiból! Nem is értem, hogy 2 év alatt csak most vetted ezeket észre, vagy eddig nem mutatta ki a foga fehérjét?? Amikor összeköltöztem a párommal pár hónapja, róla is kiderült, hogy szeret lusta lenni, és ha én nem mosogatok akkor akár képes lenne 1 hétig is elnézni ahogy halmozódik a mosatlan edény, de még az elején megbeszéltem vele, hogy mi az ami zavar, hogyan lenne a legideálisabb mindkettőnknek stb. És ha még megszokás is ez neki, idővel azért változtatni fog, és átáll. (Nálunk ez volt.) Szóval szerintem elkéstél egy kicsit a "neveléssel"..eddig elnézted ezeket??? Bleee..

Off.: Azért ne általánosítsunk szerintem a 30-as korosztályról, ahogyan 1-2 előttem hozzászoló írta. Az én párom is 32, én 23 vagyok, de nem várja el, hogy kiszolgáljam és stb. "mert úgy vannak nevelve". :)

23/N

2013. júl. 30. 11:32
 19/26 anonim ***** válasza:
21%

Én 18 évesen költöztem össze az akkor 32 éves párommal. Elejétől kezdve elmosogatott maga után, segített krumplit hámozni tehát kuktáskodni, ha valami javítani való volt a ház körül, akkor elvégezte, használt mindig papírzsepit :D, de a legfontosabb: társaságban is ugyanúgy viselkedett, rendezetten, mint ha kettesben lennénk. Szerintem ez sok mindent elárul. Az egyik hozzászólónak is ez ragadta meg a figyelmét, hogy a te párod színészkedik, nem segít be neked, ott hagyja koszosan a tányért, magyarul NEM TISZTEL, de közben teszi másnak a kisangyalt. Ez röhej.

Egyébként 8 éve lakunk együtt és még mindig ilyen a párom viselkedése, érzem mindig, hogy tisztel, látja, hogy gyakran sok a tennivalóm ezért megtesz szívességet, amire szépen megkérem (vagy magától).

Őszintén remélem, hogy egy olyan férfit fogsz találni, aki legalább fele ilyen rendesen és normálisan viselkedik, mert rengeteg civakodástól, szurkálódástól, undortól szabadít meg, mert tény, hogy egy pasit már nem lehet kizökkenteni a szokásaiból, ha már elmúlt 25 éves!

2013. júl. 30. 12:00
 20/26 anonim ***** válasza:
Bocs, de ezek nagyon undorító szokások. Ha a gyerekedben zavarna, akkor a pasidban hogyhogy nem zavar? Ja, és a korkülönbségből meg abból, hogy még diák vagy de együtt éltek, erősen az jön le, hogy vele szándékozol eltartatni magad hátralévő életedben, ezért tűrsz el tőle ilyeneket? Ha független, önálló nő lennél, nem kéne ilyeneket tűrnöd és akadna igényesebb férfi is ennél...
2013. júl. 30. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!