Mikor lesz ennek vége?
6 éve volt egy nagy szerelem az életemben. Nem tartott sokáig, idejét tekintve akár egy jelentéktelen futó kaland is lehetett volna. Úgy érzem mindkét oldalról igaz szerelem volt, de vége lett. Az okok irracionálisak, és hosszú is lenne leírni. Nem is ez a lényeg, hisz régen történt. Ő megnősült azóta, én is férjhez mentem.
A szakítás után az eljegyzés alatt és a házassága kezdetén még minden nap meglátogatott. Köztünk akkor nyilván nem volt már semmi, nem hagytam. Egy idő után már a beszélgetéseket sem. Nem volt könnyű leállítani a látogatásait, mert a munkahelyemre jött be nap mint nap. /Vendéglátásban dolgoztam akkor/ Egyszer végül rászántam magam, és megmondtam neki, hogy ne jöjjön amikor én dolgozok. Azóta nem találkoztunk. Ennek kb 3 éve. Időszakosan mégis rám törnek az érzések, úgy érzem beszélnem kell vele. Ez mitől van? Nem akarok tőle semmit, főleg nem akarok bekavarni az életébe. Mindig lebeszélem magam róla. Kb fél évente van ilyan.
Amikor úgy éreztem belerokkanok a hiányába, akkor is nemet mondtam már neki. Nem gondolok rá, de mindig eszembe juttatja valami. Akár egy autó rendszám ami csak egy-két számmal tér el az övétől, akár névrokonával való találkozás, vagy egy olyan ember kér meg rá, hogy beszéljek vele valamiért, akiről nem is tudtam hogy ismeri, stb. Mindig és mindig szembe jön velem a múltam. Mi dolgom van még vele, miért nem tudok szabadulni tőle? Ti voltatok már így?
Még mindig őt szereted? És mi van a férjeddel?
Hogy mehettél úgy hozzá, hogy nem csak ő az egyetlen férfi az életedben, hanem a szívedben még ennyire erősen érzel egy másik férfi után?
Hogy miért?
Annak idején váltig állította hogy nem igaz, de én ezt nem hiszem el neki.
Felbukkant az együtt töltött idő alatt a múltjából egy régi kapcsolata, akinek véletlenül pont olyan idős volt a gyereke, hogy akár Ő is lehet az apja. Ő ezt tagadta, ám az is az én verziómat támasztotta alá, hogy ezt az ominózus gyereket már a szülészeten se látogatta meg az állítólagosan igazi apuka. Gondolom kiderült az igazság. No mindegy. A románcuk alatt még Ő is, és a gyerek anyja is házasságban éltek, és hát ezért nem lépett ki egyikük se. /Ne minősítsük őt, tisztában vagyok vele./
Amúgy úgy szakított velem, hogy szeret és imád, de ezt kell tennie.
Na szóval ha neki ez kell legyen alapon kiszálltam a képből. Gondolom azóta összeszoktak és boldogok, hiszen született még két közös gyerek. Semmi keresnivalóm a házasságukban. Főleg nem úgy, hogy elválok és ráakaszkodok. Semmi jó nem sülne ki ebből. Az eszem tudja, de mégis kényszert érzek a megkeresésére. Eddig sem tettem, nyilván ezután se fogom, de az kétségbeejtő, hogy 6 év után ha megszólal a telefonom /ezekben a periódusaimban/ egyből az ugrik be, hogy ő az.
Jó lenne, ha egy kérdésre válaszolnál. Nem feltétlenül nekünk, hanem magadnak.
Szereted a férjed? Ha igen, akkor jobban szereted a férjed annál, mint amit ez az emlék jelent a számodra? Ha igen, akkor fogd fel, hogy ez az emlék csak egy rögeszme, amihez ragaszkodsz. Mert így van valami változatos, valami rossz, valami kalandos az életedben. Felejtsd ezt el, és gondolj ilyenkor a férjedre, és arra, amit érzel iránta.
Viszont ha mégsem szereted annyira a férjed, mint kéne, akkor légy őszinte magaddal és a férjeddel is.
Mondd meg magadnak az igazat. :) Lásd be, mekkora h.lye voltál. (bocsi) Olyan férfihez ragaszkodtál 6 éven át. aki már átverte a feleségét, aki szeretőt akart tartani mellette és hazudozott. Aki átverte azt a nőt, aki boldog menyasszonya volt. Ő közben veled akart kavarni. Akinek nem voltál annyira fontos, hiszen menyasszonya volt. Aki csak meg akart téged d.gni. Azt hiszed nem? De igen, hiszen menyasszonya volt. A nő boldogan készülődött, szervezkedett, és ő hozzád járt. Egy ilyen miatt miért sírsz?
És nézz magadba is. Te sem vagy most különb a férjeddel. Ő szeret téged (remélem), és te egy lúzer után vinnyogsz.
Szedd össze magad és az életed.
Bocsi, de ez az őszinte véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!