Mikor lesz vége ennek a fájdalomnak?
Nézd, kedves.
A szerelem elmúlik. Menj ki a nagyvilágba, élj, barátkozz, ismerkedj!
Itt nem párkapcsolatra gondolok, hanem barátokra.
Ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel.
Ha csak a szobádban ülsz és ezen a férfin keseregsz, azzal semmi sem lesz jobb!
legelső vagyok..kedves második,valami ilyesmire gondoltam én is..:DDDDD
Kedves kérdező...gyerekes és szánalmas ahogy viselkedsz...sejtésed is van...huu de biztos lehetsz a sejtésedben..csak nemtudom,honnan..:D 3 év alatt nem vett észre...szerinted ez mit jelent?....nulla az esélyed kb.
A sejtésedről: Könnyen lehet, hogy még nem akar gyereket. Ott van az új kapcsolatában egy gyerek, őt is fel kell nevelni.
Egy házasság nem a gyerekcsinálásról szól, és a gyermektelen házaspárok nem feltétlen azért válnak el, mert az egyikük meddő.
Sajnos ebben a gazdasági helyzetben nem egy család megy tönkre mint anyagilag, mint érzelmileg.
Bátor (vagy botor) dolog csak úgy ukkmukkfukk gyereket csinálni.
Tapasztalat.
Váratlanul estem teherbe, gyesen vagyok. Ruha, kaja van a gyereknek, de egy komolyabb játékra hónapokig kuporgatom a pénzt.
Októberben lesz a lányunk második szülinapja és egy hintalóra már most gyűjtök.
Szerintem inkább ragaszkodsz ehez az érzéshez, ehez a férfihoz. Ez nagyon a kamaszkorra vall. Van benne egy kis mazoizmus.
Én két évig a fiatal irodalomtanáromba voltam fülig szerelmes általánosban. Ki is számoltam mennyit kell várnom, hogy a korkülömbségünk ne legyen olyan nagy.
Azóta már rég elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!