Honnan lehet tudni hogy egy új nő miatt lett vége?
Figyelt kérdés
egy kapcsolatnak egy új nő/pasi miatt lett vége azt milyen jelekből lehet tudni?2011. dec. 7. 11:59
1/19 anonim válasza:
Megkérdezed tőle.De más miatt ritkán van vége egy kapcsolatnak :D
2/19 A kérdező kommentje:
megkérdeztem és azt mondta nincs másik
2011. dec. 7. 12:02
3/19 anonim válasza:
Miért lenne más miatt ritkán vége?
Én sosem szakítottam más miatt.
Egy kapcsolat könnyen tönkremehet egyszerűen az összepasszolás hiánya miatt.
Van oka hazudni neked, kérdező?
4/19 A kérdező kommentje:
valóban az összepasszolás volt a hiány, de gondoltam egy új nő is lehet a dogba ezért kérdeztem. bár nekem már mindegy csak kíváncsiságképp tettem fel.
2011. dec. 7. 12:07
5/19 anonim válasza:
Mi az hogy összepasszolás hiány.Hát az összepasszolás az hamar kiderül...Meg nehogy azt higyjétek,hogy kompromisszum és megértés nélkül működik egy párkapcsolati.Olyan nincs hogy álompár meg tökéletes összeillés....
6/19 A kérdező kommentje:
hát ki is derült hamar h nem illünk össze de húztuk majdnem 2 évig
2011. dec. 7. 12:14
7/19 anonim válasza:
Na..
Ez eléggé összetett dolog, így nem igazán lehet körülhatárolni...
Kicsit pontosítanád, hogy miket veszel észre?
8/19 anonim válasza:
Valamikor csak az összeköltözés után vagy valami erősebb stressz helyzet után derül ki hogy nincs is me az összepasszolás....
9/19 anonim válasza:
Olyan nicns hogy soha ne legyen stressz helyzet ennyi erővel senki senkivel nem passzol össze.
10/19 anonim válasza:
Van, akinél sokára derül ki. Eleinte elvakítja az embert a szerelem, meg az újdonság és szemet huny sok minden felett.
Ez idővel kibukik. A házasságok sem feltétlenül harmadik fél miatt érnek véget.
Szóval nem derül ez ki minden esetben olyan hamar, nálam 1,5 év után derült ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!