Beleszerettem egy férjes asszonyba?
Kérdező, te ne haragudj, de buta vagy. Nem is árt, ha kicsit rombolják az egódat, jót fog tenni úgy látom.
Maradj szépen ezzel a nővel, pont ilyet érdemeltek mind a ketten. Egymásnak születtetek.
Ki mondta, hogy fel van mentve a hűtlen fél?
Te viszont tényleg egy naiv férfi vagy, én is azt hittem, hogy a gyerekkel csak a nőket szivatják. Hát nem, téged is.
Ha a frankóra vagy kíváncsi, azt is össze tudjuk foglalni.
35 éves vagy, se feleséged, se barátnőd, se gyereked. Elmondásod szerint szerelmes vagy egy rиbancba, aki csalja a férjét, képmutató, megjátssza a tökéletes családot, többre tartja a kényelmét, mint téged. Soha nem fog a kedvedért változtatni. Így fogsz maradni szépen. Hülyére vesz, míg nem talál olyat, aki mindent megad neki egy személyben. De persze eg idő után az is untatja majd. Na, ezért mondják, hogy balek vagy.
Kedves kérdező! Én nő vagyok, de ugyanolyan helyzetben vagyok mint te. Páromnak felesége van, és szeretjük egymást, de válni nem akar, a gyerekek miatt nem akarja felrugni a házasságát. A gyerekei már nagyobbak.
De igenis, őszintén szeretjük egymást, csak sajnos az élet nem mindig egyszerű. Néha úgy érzem nem bírom, aztán túljutok a holtponton, és tudom, hogy nélküle nem bírnám. Hogy meddig mehet ez így, azt nem tudom.
#15 vagyok
Te magad írtad:
"Mondja meg és eltünök az életéböl "
Elég gáz, ha 34 évesen neked úgy kell ezt megmondania. Érezni nem érzed, hogy nem kellesz neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!