Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy férjes...

Beleszerettem egy férjes asszonyba?

Figyelt kérdés
35 éves egyedülálló férfi vagyok és 3 éve egy férjes asszony szeretöje. Ö 34 éves és van neki egy 4 éves gyereke. Elválni nem akar a férjétöl a gyerek miatt, de azt mondja engem szeret. Én imádom ezt a nöt, életem szerelme. Nem tudom elhagyni, képtelen vagyok rá de beleörülök a tudatba hogy azt mondja szeret de a gyerek miatt nem válik el, mert a gyerek imádja az apját. Hogyan tovább?
2014. máj. 27. 21:09
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te ne haragudj, de buta vagy. Nem is árt, ha kicsit rombolják az egódat, jót fog tenni úgy látom.

Maradj szépen ezzel a nővel, pont ilyet érdemeltek mind a ketten. Egymásnak születtetek.

2014. máj. 27. 22:29
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de talán igazam van, olvasd el miket írtál és rájössz. A nő 1 évvel a szülés után, a gyerek mellett kicsit beszürkült kapcsolatból, ahol az önbizalma kicsit leesett, talál magának egy pasit, aki hízeleg neki, kívánja őt stb., de ennyi, ha 3 év alatt nem lépett, nem is fog.
2014. máj. 27. 22:30
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta, hogy fel van mentve a hűtlen fél?

Te viszont tényleg egy naiv férfi vagy, én is azt hittem, hogy a gyerekkel csak a nőket szivatják. Hát nem, téged is.

2014. máj. 27. 22:31
 34/45 A kérdező kommentje:
Aki ésszel szeret meg egoval az öszintén szereti a másikat vajon? Igen lehet ennyi idös létemre olyan vagyok mint egy kamasz, de bevállalom mert szerelmes vagyok. Titeket szerettek valaha így? Vagy ha ti szerettetek valakit akkor közben azon agyaltatok hogy vajon átver-e, oda kell figyelnem mert naivnak fognak tartani?
2014. máj. 27. 22:36
 35/45 anonim ***** válasza:
Mi a párommal így szeretjük egymást, de mi együtt is vagyunk. Azért 3 év alatt a rózsaszín köd lehullhatott volna, hogy csak kihasználnak.
2014. máj. 27. 22:38
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha a frankóra vagy kíváncsi, azt is össze tudjuk foglalni.

35 éves vagy, se feleséged, se barátnőd, se gyereked. Elmondásod szerint szerelmes vagy egy rиbancba, aki csalja a férjét, képmutató, megjátssza a tökéletes családot, többre tartja a kényelmét, mint téged. Soha nem fog a kedvedért változtatni. Így fogsz maradni szépen. Hülyére vesz, míg nem talál olyat, aki mindent megad neki egy személyben. De persze eg idő után az is untatja majd. Na, ezért mondják, hogy balek vagy.

2014. máj. 27. 22:39
 37/45 A kérdező kommentje:
Sok boldogságot nektek! :-) Úgy látszik nálam hosszabb ideig tart a "köd".
2014. máj. 27. 22:40
 38/45 anonim ***** válasza:
61%

Kedves kérdező! Én nő vagyok, de ugyanolyan helyzetben vagyok mint te. Páromnak felesége van, és szeretjük egymást, de válni nem akar, a gyerekek miatt nem akarja felrugni a házasságát. A gyerekei már nagyobbak.

De igenis, őszintén szeretjük egymást, csak sajnos az élet nem mindig egyszerű. Néha úgy érzem nem bírom, aztán túljutok a holtponton, és tudom, hogy nélküle nem bírnám. Hogy meddig mehet ez így, azt nem tudom.

2014. máj. 27. 23:12
 39/45 anonim ***** válasza:
Én iszonyatosan szerelmes voltam egy évvel ezelőtt. Visszamennék és szét ütném a saját fejemet a múltban, mert tudom hogy amiket tettem sokszor iszony nyálas volt és nem rám vallt mindamellett eltoltam jó néhány dolgot az életemben aminek még iszom a levét és lassan tudom csak helyrehozni. Őszintén! Te is tudod hogy amit teszel az nem jó. Legyen már büszkeséged és kiállásod! NEKED NEM Ő KELL! Csak egy érzelmi kisülés meg kémi ami van benned és ragaszkodsz hozzá mert tudod hogy elérhetetlen kategória, mert a helyzet az ami és nem fog változni! Légy férfi és keress mást! A LEGES LEGES LEGJOBB TANÁCSOM SZÁMODRA, DE TÉNYLEG!!!!!!
2014. máj. 28. 00:39
 40/45 anonim ***** válasza:

#15 vagyok

Te magad írtad:

"Mondja meg és eltünök az életéböl "

Elég gáz, ha 34 évesen neked úgy kell ezt megmondania. Érezni nem érzed, hogy nem kellesz neki?

2014. máj. 28. 06:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!