Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az természetes dolog, ha egy...

Az természetes dolog, ha egy 4 tagú család egy maximum fél kád vízben fürdik meg?

Figyelt kérdés

A barátoméknál voltam néhány napot, és ők így csinálják.

Nem gazdagok, de azért nem is szegények, inkább máshogy osztják be a pénzt. És például ilyeneken, (mint pl. a víz) spórolnak, más dolgokra meg többet költenek.(pl. autó-motor)

Én elfogadom őket, és nem megszólni akarom, mert másképp élnek, de elképzelni sem tudnám itthon ezt.

Zuhanyozni szoktam, és ha fürdök is nagyon ritkán, akkor kifertőtlenítem a kádat, és mielőtt beleülök, a kényesebb területeken előtte lezuhanyzom, hogy ne a saját "koszomban" üljek. Ők pedig 4-en egymás után, nagyon kevés víz hozzáengedésével(mert például hül ki) fürdenek.

A zuhanyzás sem feltétlenül sokkal több víz szerintem, mert bevizezem magam, beszappanozom, majd leöblítem..

2014. máj. 20. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
32%
67-es vagyok. Erre mondják hogy ahány ház annyi szokás. El kell fogadni hogy ők így szokták meg, ők meg majd elfogadják hogy te meg máshogy szoktad meg. Azt nem ajánlom hogy alkalmazkodj olyan szokásukhoz ami taszít téged. Kívánom hogy ennél nagyobb problémád ne legyen azzal a családdal és nekik se veled!
2014. máj. 29. 19:10
 72/76 anonim ***** válasza:
55%

Oké, ő ehhez szokott otthon. Az a fura, hogy nem volt meg benne az igényesség a tisztasághoz. Mint írtam korábban, engem is próbáltak ilyen fürdésre bírni gyerekként, de már akkor is ellenálltam, később aztán végképp abbahagytam. Ha nekem 5-7 évesen volt annyi igényességem, hogy ne kövessem apám példáját ebben a "tisztálkodásban", akkor a te párod hogyhogy nem tette meg később sem?

Én biztos nem élnék úgy majd együtt vele, hogy ilyen módon fürdik. Havi 3 ezer forintot nekem ér az, hogy tiszták legyünk.

2014. máj. 30. 09:07
 73/76 A kérdező kommentje:

Azota kifigyeltem a dolgot, mert voltam ott tobbszor is. Az anyja furdik eloszor, majd az apja aki mindig leengedi a vizet. Egyik nap éppen a furdo elott mentunk el, amikor jott ki az anyja, es mondta hogy mehet a kovetkezo. Én belattam a kadhoz, es lattam hogy a viz nincs leengedve.

A baratom kerdezte hogy en vagy apa? Mondta az anyja, hogy mind1. Bementunk a szobaba a baratom meg mondta, hogy elmegy furdeni de nagyon gyors lesz, siet vissza. Kicsit gyanus volt ez az egesz szitu. Leultem az ágyral gépezni, es hallottam ahogy enged egy nagyon pici vizet(hogy felmelegitse) es elzarja. Teljesen sokkos allapotba kerultem. Amikor bejott kerdeztem engedett-e vizet. Láttam hogy zavartan mosolyog es mondja hogy nem. Teljesen kiborultam, ezutan felajanlotta, hogy lefurdik tiszta vizben. Sőt tiszta ruhat is felvett.

Milyen anya az ilyen aki ezt elvarja???

Fogalmam sincs hogyan neveltek a baratomat. Latom rajta hogy tudja hogy gáz, megis megtette raadasul ugy hogy ott voltam..

2014. nov. 6. 18:14
 74/76 anonim ***** válasza:
Apuka és fia egy vízbe fürödtek?Vagy mindkét szülő és a gyerek is? Ha az öregeket ez nem zavarja fürödjenek egy vízben, de a barátod kiléphetne ebből, ha nem tetszik neki.Elég fura gondolkodásuk van ha motorra és autóra költenek szívesebben, mint a saját tisztaságukra.Ebben semmi logika nincs csak valami fura rituálé, vagy igénytelenség ahogy előttem írták.Én nem szívesen fürdenék a más vizében ha van rá mód...A barátod vagy annyira a szokás rabja hogy nem mer ellent mondani vagy őt sem zavarja igazán.Engem nagyon zavarna.Abban a vízben testnedvek minden van.És ráadásul állott víz.Hát fene a gusztusukat. :)Most ez egy olyan dolog hogy pl manapság sokan szőrtelenítenek bizonyos testrészeken.Nekem hiába mondaná egy családtagom hogy az a szép ha bozontos hónaljszőröm van nem hagynám meg mert nem érezném úgy jól magam.
2014. nov. 6. 18:22
 75/76 anonim ***** válasza:
56%

nem csak hogy gusztustalan (de tényleg nagyon!!!) de rengeteg kórokozó átterjed az egyik emberről a másikra. hagy ne mondjam, hogy a Széchényi fürdőben meg egyéb uszodákban már miket kaptam el, pedig nagyon de nagyon ritkán járok! több évente! de már azt sem (pont emiatt).

és nem vagyok egy gyenge immunrendszerű valaki, ráadásul ott folyamatosan cserélődik a víz, és sokkal jobban eloszlanak a vízben a bacik, vírusok, gombák.

de egy minimális vízben, amiben mindenki áztatja a dolgait, ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

2014. nov. 6. 19:15
 76/76 anonim ***** válasza:

Hány évesek voltatok akkor? 10 éves lesz a kérdés.

Hát ez undi. Annó mikor kicsi gyerek voltam nálunk is így volt, de azért mert mi kvázi szegények voltunk. Utána már nem így mentek a dolgok

2023. jún. 3. 16:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!