Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az természetes dolog, ha egy...

Az természetes dolog, ha egy 4 tagú család egy maximum fél kád vízben fürdik meg?

Figyelt kérdés

A barátoméknál voltam néhány napot, és ők így csinálják.

Nem gazdagok, de azért nem is szegények, inkább máshogy osztják be a pénzt. És például ilyeneken, (mint pl. a víz) spórolnak, más dolgokra meg többet költenek.(pl. autó-motor)

Én elfogadom őket, és nem megszólni akarom, mert másképp élnek, de elképzelni sem tudnám itthon ezt.

Zuhanyozni szoktam, és ha fürdök is nagyon ritkán, akkor kifertőtlenítem a kádat, és mielőtt beleülök, a kényesebb területeken előtte lezuhanyzom, hogy ne a saját "koszomban" üljek. Ők pedig 4-en egymás után, nagyon kevés víz hozzáengedésével(mert például hül ki) fürdenek.

A zuhanyzás sem feltétlenül sokkal több víz szerintem, mert bevizezem magam, beszappanozom, majd leöblítem..

2014. máj. 20. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
64%

Max 15 centi?! Hát az mi, pocsolya? Atyaisten, ekkora igénytelen családot! Örülnének neked, hogy a fiukkal vagy, és akkor még a barátod is előhozza, hogy hány centi vízzel fürödj. Közben meg nem élnek rosszul, autó, motor stb.

Nem valószínű, hogy az elmúlt évtizedeket ki tudod nevelni belőle, mik lesznek itt később...

2014. máj. 20. 12:06
 22/76 anonim ***** válasza:
79%
én amugy ha sporolni akarok akkor zuhanyzom, ha nagyon gàz van, akkor a "katona" zuhannyal:D
2014. máj. 20. 12:06
 23/76 A kérdező kommentje:
Nekem itthon a fürdés, ha fürdök havonta 1x kb, akkor 1,5-2 óra minimum, és nem szeretnék a saját "koszoban" ülni. Azzal, hogy odalent megmosom, és a hónomalját szoktam még, szerintem nem hülyeség, és nem sok vízet használok, viszont nyugodt szívvel fürdök :D A fürdés nekem nem tisztálkodás, inkább kikapcsolódás, relaxálás.
2014. máj. 20. 12:08
 24/76 anonim ***** válasza:
86%

Èn biztos nem fürödnék igy,ez undoritó,igénytelen dolog,ahogy olvastam,és elképzeltem,már rosszul vagyok.Még az emberhez sem érnék hozzá,családtagajai koszát baktériumait lenyalni...fúúú

Inkább fürödnék egy lavorban egyedül,mint hogy én abba a kádba csak bele álljak is.

Èn is ismertem ilyen családot,csak ök még a dúgót sem húzták ki,henem azzal öntötték le a WC-t is.

2014. máj. 20. 12:11
 25/76 anonim ***** válasza:
81%
Mindjárt elhányom magam!
2014. máj. 20. 12:13
 26/76 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem nem normális, mondjuk én olyant ismerek akik kvázi télen nem is fűtenek mert jaj a szomszédtól átmegy a meleg, persze majd meg fagytam náluk 2 pulóverbe de kocsival járnak. Nekik pl fontosabba a külsőség, hogy más mit lát minthogy jól érezzék magukat a lakásban.

Aki minden nap fürdik az nem ül a koszában fürdéskor.

27/76 anonim ***** válasza:
77%
Amikor kicsi voltam, mi is így fürdöttünk. Én fürdöttem egyszerre a bátyámmal, utána anya, aztán apa. Később, amikor nagyobbak voltunk, tizenévesek, akkor meg inkább tusoltunk mindannyian. Nem voltunk szegények, de azért az átlagos életszínvonal alatt éltünk.
 28/76 brandon91 válasza:
71%
tedd össze a kezed hogy nem egyszerre fürödtetek :D Az a látvány felbecsülhetetlen lenne :D
2014. máj. 20. 12:15
 29/76 anonim ***** válasza:
43%
Neked nem természetes, nekik meg igen. Ahány ház, annyi szokás. Valahol az a természetes, hogy heti 2-3-szor fürdenek csak. Amíg nem büdösek, nem betegek, nem ápolatlanok és mocskosak, addig teljesen rendben van. Télen én is csak kb. 2-3 naponta szoktam kádba ülni vagy zuhany alá állni, egyébként csak gyorsan megmosom az arcomat, nemi szervemet, hónaljamat stb. és kész. Nyáron, amikor jobban izzadok, mindennap zuhanyzok. Még soha nem mondta rám senki, hogy igénytelen lennék, és én sem érzem annak magamat.
2014. máj. 20. 12:15
 30/76 A kérdező kommentje:

A barátommal nem érintkezek úgy! Ha ott vagyunk ő is külön fürdik! Amikor a múltkor zuhanyoztam, akkor is külön vize volt, egyébként hétköznapokon koleszos és ott zuhanyzik.

Amit meg ők csinálnak egyébként családon belül nem az én dolgom, nem igazán érint közvetlenül, csak rossz belegondolni.

A barátom alatt pedig a pasimat értem igen.

2014. máj. 20. 12:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!