Az természetes dolog, ha egy 4 tagú család egy maximum fél kád vízben fürdik meg?
A barátoméknál voltam néhány napot, és ők így csinálják.
Nem gazdagok, de azért nem is szegények, inkább máshogy osztják be a pénzt. És például ilyeneken, (mint pl. a víz) spórolnak, más dolgokra meg többet költenek.(pl. autó-motor)
Én elfogadom őket, és nem megszólni akarom, mert másképp élnek, de elképzelni sem tudnám itthon ezt.
Zuhanyozni szoktam, és ha fürdök is nagyon ritkán, akkor kifertőtlenítem a kádat, és mielőtt beleülök, a kényesebb területeken előtte lezuhanyzom, hogy ne a saját "koszomban" üljek. Ők pedig 4-en egymás után, nagyon kevés víz hozzáengedésével(mert például hül ki) fürdenek.
A zuhanyzás sem feltétlenül sokkal több víz szerintem, mert bevizezem magam, beszappanozom, majd leöblítem..
Max 15 centi?! Hát az mi, pocsolya? Atyaisten, ekkora igénytelen családot! Örülnének neked, hogy a fiukkal vagy, és akkor még a barátod is előhozza, hogy hány centi vízzel fürödj. Közben meg nem élnek rosszul, autó, motor stb.
Nem valószínű, hogy az elmúlt évtizedeket ki tudod nevelni belőle, mik lesznek itt később...
Èn biztos nem fürödnék igy,ez undoritó,igénytelen dolog,ahogy olvastam,és elképzeltem,már rosszul vagyok.Még az emberhez sem érnék hozzá,családtagajai koszát baktériumait lenyalni...fúúú
Inkább fürödnék egy lavorban egyedül,mint hogy én abba a kádba csak bele álljak is.
Èn is ismertem ilyen családot,csak ök még a dúgót sem húzták ki,henem azzal öntötték le a WC-t is.
Szerintem nem normális, mondjuk én olyant ismerek akik kvázi télen nem is fűtenek mert jaj a szomszédtól átmegy a meleg, persze majd meg fagytam náluk 2 pulóverbe de kocsival járnak. Nekik pl fontosabba a külsőség, hogy más mit lát minthogy jól érezzék magukat a lakásban.
Aki minden nap fürdik az nem ül a koszában fürdéskor.
A barátommal nem érintkezek úgy! Ha ott vagyunk ő is külön fürdik! Amikor a múltkor zuhanyoztam, akkor is külön vize volt, egyébként hétköznapokon koleszos és ott zuhanyzik.
Amit meg ők csinálnak egyébként családon belül nem az én dolgom, nem igazán érint közvetlenül, csak rossz belegondolni.
A barátom alatt pedig a pasimat értem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!