Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az természetes dolog, ha egy...

Az természetes dolog, ha egy 4 tagú család egy maximum fél kád vízben fürdik meg?

Figyelt kérdés

A barátoméknál voltam néhány napot, és ők így csinálják.

Nem gazdagok, de azért nem is szegények, inkább máshogy osztják be a pénzt. És például ilyeneken, (mint pl. a víz) spórolnak, más dolgokra meg többet költenek.(pl. autó-motor)

Én elfogadom őket, és nem megszólni akarom, mert másképp élnek, de elképzelni sem tudnám itthon ezt.

Zuhanyozni szoktam, és ha fürdök is nagyon ritkán, akkor kifertőtlenítem a kádat, és mielőtt beleülök, a kényesebb területeken előtte lezuhanyzom, hogy ne a saját "koszomban" üljek. Ők pedig 4-en egymás után, nagyon kevés víz hozzáengedésével(mert például hül ki) fürdenek.

A zuhanyzás sem feltétlenül sokkal több víz szerintem, mert bevizezem magam, beszappanozom, majd leöblítem..

2014. máj. 20. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
47%

ez tényleg undorító és nem tűnik egészségesnek sem.

viszont te meg már túlzásba viszed, kádfertőtlenítéssel meg előtte mosakodással... akkor zuhanyozz le, de ennek nincs értelme, hogy megmosod magad és utána beülsz fürdeni. vagy akkor az nem fürdés hanem áztatás :D

2014. máj. 20. 11:52
 12/76 anonim ***** válasza:
71%
Ezt èn nem tartom higénikusnak, nem hogy a sajàt "koszàban" fūrdenek, hanem egymàséban. Talàn, ha nem fūrōdnének, tisztàbbak lennének. Nem normàlis, fôleg, hogy luxuscikkekre is tudnak költeni.
 13/76 anonim ***** válasza:
84%

Brrr, elég perverz. És ha valaki menstruál? Már bocsi, de azt hogyan oldják meg? :)

Inkább zuhanyozzanak, ahhoz sem kell több víz.

Főleg a "katona" zuhanyzásnál, csak az elején bevizezi magát, aztán elzár, szappanozás, és végén lemossa, közben nem folyik a víz.

14/76 anonim ***** válasza:
80%
És ő hányadik a sorban? Hány családtag cucca van rajta minden nap, amit te tisztának érzel/nevezel??? Nekem ez nem férne bele, és egyáltalán nem tiszta az, aki minden nap más fürdővízében áztatja magát. Ráadásul nem is egy, hanem 3-4 másik emberében. Utána meg puszilgasd végig... jah. brrr.... :-S
2014. máj. 20. 11:53
 15/76 anonim ***** válasza:
80%

Az a durva az egészben, hogy ha épp ésszel zuhanyoznának akkor még többet spórolnának és még gusztustalan sem lenne.

Nálunk a családban pl a legtöbben azt csinálják, hogy bevizezik magukat, csap elzár, tusfürdő, hab leöblít és kész.

Fele ennyiből kijönnek és még higiénikus is lenne.

Ez nem spórolás hanem az abszolút igénytelenség.

Én be nem házasodnék ilyen családba, már bocs.

2014. máj. 20. 11:54
 16/76 anonim ***** válasza:
82%
Innen egy lépés lesz, hogy a maradék vizet 4-ük után összevödrözik és ezzel öntik le a wc-t. (Nem vicc, hallottam már ilyet is.) Nálam van egy minimum, és ez mélyen az alatt van. Ez nem spórolás, hanem igénytelenség és butaság.
2014. máj. 20. 11:58
 17/76 A kérdező kommentje:

Először amikor ott voltam, mondta, hogyha fürdök, ne engedjek sok vizet, csak max. 15 centit. Mondtam, hogy be nem ülök idegen kádba. Aztán gyors zuhannyal oldottam meg.

Amikor most ott voltam, rávett a fürdésre, mert én is tisztában vagyok vele, lehet az sem normális, hogy kifertőtlenítem mindig, és túlzottan félek, meg hát csak nem halok meg.

4 napot voltam, utolsó 2nél fürödtem, külön víz volt nekünk engedve, és mondta hogy én menjek előre, illetve kiöblítette a kádat. végül az utolsónál együtt mentünk :)

Egyik nap szóba jött a kád dolog más dolog kapcsán, és kérdezték, hogy zuhanyzónk vagy kádunk van-e itthon. Mondtam hogy kád, de zuhanyozni szoktam, ők meg csodálkozva kérdezték miért zuhanyzok, mintha ők olyan nagy királyok lennének hogy fürdenek..Hát köszönöm inkább zuhanyzok minthogy így fürödjek.

2014. máj. 20. 12:01
 18/76 anonim ***** válasza:
69%
Ez undorító... igénytelenség. Nyilván aki elsőre fürdik tiszta lesz, akik utána azok már nem... elég gáz. A másikról leázott koszban fürödni eddig még csak az elmaradott, tanulatlan embereket láttam (sajnos van ilyen a rokonságomban), akik szerint ha nem látszik a kosz meg baktérium akkor nincs is. Az ilyeneknek én azért elmondom mindig, hogy nem jó amit csinálnak. Ha elég értelmesek akkor megértik és nem megsértődnek.
2014. máj. 20. 12:02
 19/76 A kérdező kommentje:

Barátomnak elmondtam a véleményem, nekik nem.

Kérdeztem hogy van a sorrend, azt mondta, hogy aki siet, mert reggel korán kel, az megy előre, illetve aki a legkoszosabb az megy utolsónak.

Amikor ott vagyok, akkor ő nem fürdik a család vizében. Vidéken laknak, ő pesten koleszos, így nem fordult még elő olyan, hogy egy ilyen fürdés után közvetlenül puszilgatnom kellett.

2014. máj. 20. 12:05
 20/76 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon durva. Volt pasim szintén heti kb 3-szor fürdött, fujj...mikor nyaralni voltunk (először együtt, előtte nem éltünk együtt) 4 nap után tűnt fel, hogy "hé, te is az én fogkefémet használod, vagy miért csak egy van kinn", erre "én az utóbbi időben csak Listerine-eztem". Akkor úgy éreztem, hogy ott meghalok szégyenemben.

De ez az egy kád vízben négyen...nem tudom, hogy a "barátod" az a pasid-e vagy te fiú vagy-e, vagy hogy, de ha a pasid...és van gusztusod hozzá, hogy utána ti együtt...szerintem vagy költöztesd el otthonról, vagy szakíts. undorító. remélem, végig is nézik egymást! fujj.

2014. máj. 20. 12:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!