Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az természetes dolog, ha egy...

Az természetes dolog, ha egy 4 tagú család egy maximum fél kád vízben fürdik meg?

Figyelt kérdés

A barátoméknál voltam néhány napot, és ők így csinálják.

Nem gazdagok, de azért nem is szegények, inkább máshogy osztják be a pénzt. És például ilyeneken, (mint pl. a víz) spórolnak, más dolgokra meg többet költenek.(pl. autó-motor)

Én elfogadom őket, és nem megszólni akarom, mert másképp élnek, de elképzelni sem tudnám itthon ezt.

Zuhanyozni szoktam, és ha fürdök is nagyon ritkán, akkor kifertőtlenítem a kádat, és mielőtt beleülök, a kényesebb területeken előtte lezuhanyzom, hogy ne a saját "koszomban" üljek. Ők pedig 4-en egymás után, nagyon kevés víz hozzáengedésével(mert például hül ki) fürdenek.

A zuhanyzás sem feltétlenül sokkal több víz szerintem, mert bevizezem magam, beszappanozom, majd leöblítem..

2014. máj. 20. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 A kérdező kommentje:

Nem mondom hogy gazdagok, biztos nincs sok pénzük, de tény hogy jobb autójuk van mint nekünk(bár így is csak középkategóriás) és több(bár olcsó, régebbi) motor van.

Hát biztos ezektől a nagy spórolásokból van :D

Tegnap amikor itthon zuhanyoztam, jó ráérősen ahogy szoktam,(nem úgy mint náluk, ott ez a katonás zuhanyzás volt :D) bedugtam a dugót, és kb annyi vizet használtam, mint ők négyen :D

Egyébként tényleg rohadt sokat spórolnak, de én inkább ülök régebbi autóba, és az a tudat van bennem, hogy tiszta vagyok. Ha őket nem zavarja a tudat, és nem betegek tőle(márpedig biztos nem azok ha így csinálják) akkor ők tudják, az ő dolguk..

2014. máj. 20. 12:51
 42/76 anonim ***** válasza:
36%
hát kérdező nem nagyon undorító szokás ez ha kisgyerekekről van szó nálunk is volt ilyen hogy gyerekek egymásután fürödtek a kádban vagy együtt,de amit ők csinálnak akkor fura ha lenne erre pénzük. Amit meg te csinálsz hát vicces hogy ennyire undorodsz még magadtól is,nagyítóval nem lesed a bacikat?:D
2014. máj. 20. 12:51
 43/76 anonim ***** válasza:
76%

"Először amikor ott voltam, mondta, hogyha fürdök, ne engedjek sok vizet, csak max. 15 centit. Mondtam, hogy be nem ülök idegen kádba."

Azért ezt így akkor sem illik közölni senkivel. Oké, nekem sem szimpi, hogy együtt fürdenek, de biztos nem közölném szemtől szembe, hogy "be nem ülök idegen kádba".

2014. máj. 20. 12:52
 44/76 A kérdező kommentje:

Szerintem azt sem illik közölni, hogy 15 cm :)

Ez van, beülni nem akartam, hazudni meg nem fogok, úgyis hallja, hogy zuhanyzom.

2014. máj. 20. 12:53
 45/76 anonim ***** válasza:
74%

jaj volt egy tisztaságmániás csaj ismerősöm (egészség mindenek felett)..

egyszer falta a joghurtot (élőflórás) valaki meg bevágta az is tele van bacival---> többet nem evett :D :D

2014. máj. 20. 13:00
 46/76 anonim ***** válasza:
70%
durva fertőtleníteni a kádat és előtte megmosod magad éés csak utána ülsz be:D túlságosan tisztaságmániás vagy a párod meg a másik fele vagy ebből lesz egy jó egyensúly vagy nem lesz hosszútávú a kapcsolat
2014. máj. 20. 13:14
 47/76 Septimius ***** válasza:
71%
Ne haragudj, de ez tényleg nagyon undorító! És a kérdésedre válaszolva nem, nem természetes. Nálunk csak annyi volt, hogy az öcsémmel egy kádban pancsoltunk kiskorunkban, ennyi. De hogy felnőttek, és az egész család egy vízben fürdik, igencsak középkorias! :D
2014. máj. 20. 13:26
 48/76 anonim ***** válasza:
67%

Azért az gáz, hogyha mind a 4 emberke felnőtt.

Amúgy még gyerekkoromban úgy fürödtünk, hogy én a kistesómmal (vagy gyorsan egymás után), aztán anya, majd apa. Valamennyi vizet mindig kiengedtünk és pótoltuk.

Ennek apropója az volt, hogy 80 literes villanybojlerunk volt.

2014. máj. 20. 14:03
 49/76 anonim ***** válasza:
60%

az életben mindenkinek más a fontos, mindenkinek más az értékrendje. bevallom, az én barátom is sok "marhaságot" tanult otthonról (igen, RÉGEN ők is így fürödtek...), de a legtöbbet sikerült elmagyaráznom neki. pl.: ők nem használtak lepedőt, a takaróra sem húztak semmit. amióta elmagyaráztam neki, hogy ez rohadtul nem higiénikus, van saját ágyneműje. az meg marhára nem érdekel, hogy a szüleinek továbbra sincs...

nyugodtan magyarázd el neki, hogy a gyors zuhany előnyeit, akár be is bizonyíthatod neki, hogy így kevesebb vizet használsz el.

2014. máj. 20. 14:15
 50/76 anonim ***** válasza:
74%
őszintén kérdező, neked lenne gusztusod ezzel a pasival szexuálisan érintkezni? Mert ha már most undorodsz a tudattól, h a bőrét simogatod amit azzal a vízzel "mosott" meg amiben az apja ücsörgött, akkor nem jósolok túl sok jövőt a dolognak
2014. máj. 20. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!