Az természetes dolog, ha egy 4 tagú család egy maximum fél kád vízben fürdik meg?
A barátoméknál voltam néhány napot, és ők így csinálják.
Nem gazdagok, de azért nem is szegények, inkább máshogy osztják be a pénzt. És például ilyeneken, (mint pl. a víz) spórolnak, más dolgokra meg többet költenek.(pl. autó-motor)
Én elfogadom őket, és nem megszólni akarom, mert másképp élnek, de elképzelni sem tudnám itthon ezt.
Zuhanyozni szoktam, és ha fürdök is nagyon ritkán, akkor kifertőtlenítem a kádat, és mielőtt beleülök, a kényesebb területeken előtte lezuhanyzom, hogy ne a saját "koszomban" üljek. Ők pedig 4-en egymás után, nagyon kevés víz hozzáengedésével(mert például hül ki) fürdenek.
A zuhanyzás sem feltétlenül sokkal több víz szerintem, mert bevizezem magam, beszappanozom, majd leöblítem..
# 29/30
Azt a szemedbe úgyse mondanák.
Pfujj. Nagyanyámék egy kis faluban laktak, ahol nem volt vezetékes víz. Pottyantós vécé volt a kert végében, és a vizet az utca végéről, az artézi kútból hordták. Még ott sem fürdött soha senki a másik vizében. Mindenkinek lett külön fürdővíz melegítve a sparhelten, később meg a gázon, amikor már volt gáz.
De ez, kérdező, ez nagyon undorító.
Szerintem magyarok.
Igen, ez a baj, hogy neki ez teljesen normális, és ha gyerekei lesznek, viszi tovább majd a hülyeséget. Nem is hibáztatom, így nevelték..neki ez a természetes, nem látott mást.
Nagyon furcsa, hogy egy szülő elvárja a gyerekétől, hogy a vizében fürödjön..
Sokan írják, hogy biztos koszosak, leírom még 1x hogy nem azok, és nem feltétlenül kell barna bőrűnek lenni, hogy ezt csinálják.
Nem is a kosz, meg a büdösség ezzel a baj, hanem a higiénia, az hogy az arcát mossa, amivel mondjuk az apja vagy az anyja a nemiszervét..
Mondjuk az meglesném, hogy pl Mikor az építkezésen melóztam, és alkalomadtán elnyúltam 1-1- kád vízben... utána rendesen fekete volt víz... nah hát gratulálok annak aki még abban a vízben megfürdik :D :D
De ez most vagy rossz szokás, vagy fillér**sz*s. Bár a max 15 centiről az utóbbira asszociálok.
Laktam félékész házban, ahol ugyan volt víz de hideg... nem volt angol wc csak pottyantós stb. De az el kell mondja a pottyantós havonta meszelve, minden áldott este rezsón/sparheton vízmelegítés, lavórban fürdés, mindenkinek külön... és jól esőn bújtam ágyba.
"Zuhanyozni szoktam, és ha fürdök is nagyon ritkán, akkor kifertőtlenítem a kádat, és mielőtt beleülök, a kényesebb területeken előtte lezuhanyzom, hogy ne a saját "koszomban" üljek."
Az általad említett család a ló egyik oldalára, te pedig a másik oldalára estél.
Valahol a kettő között, középen van az egészséges hozzáállás.
Nem fertőtlenítem ki a kádat minden fürdés előtt, és sosem fürödtem meg azelőtt, hogy beüljek egy kád vízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!