Más családban is így van ez?
Egyébként én 18 éves vagyok, az öcsém 16. Elég nehéz gyerekkorunk volt egy hülye apával, aki tönkretett mindent. Szép emlék alig van. Anyukám egyáltalán nem bánik velünk kesztyűs kézzel, mondhatni mindent megenged nekünk, ehhez képest én is és az egyébként "nehezen kezelhető" öcsém is mindig megkérdezzük, hogy vehetünk-e ezt azt, van-e rá pénzünk, ha igent mond (mert gyakran mond igent) megkérdezzük, hogy "de biztos? nem csak azért mondod, hogy örömet szerezz, közben meg nincs pénzünk?". És csak ezek után vesszük meg, ha a válasz 100%-ban igen.
Úgyhogy tényleg kicsit neveltetés kérdése...
mi ha közösenmegyünk akkor inkább az a gond, hoyg a két gyerek lesi, a másik mennyiért kap "külön" valamit, és akkor ha neki 500 ért, és nekemmég csak 300, akkor kérek még.....
részben persze igaza van.
összevissza nem pakolnak a kocsiba, ők 12 14 évesek.
én nem ítélem el a kérdezőt mint szülőt, vannak erős akaratú gyerekek, és neki kettő van. naná, hiszem testvérek, hát hasonlítanak( ami persze nem törvényszerű)
otthon előre meg kéne beszélnetek mi az az összeg amiért ők "külön" pakolhatank, de te fizeted, elég nagyok meg fogják érteni, egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!