Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Téged felzaklat ha a születésn...

Téged felzaklat ha a születésnapodon/névnapodon a barátaid nem köszötnenek fel?

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 15:55
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Hát igen! Idén (már megint) a legközelebbi barátaim nem köszöntöttek fel. Persze ez nem jelenti a barátság végét B) csak nem esik jól...én mindig mindenkire gondolok és ez nem működik oda-vissza....de volt egy olyan emberke is akitől abszolút nem vártam, és megköszöntött.
2009. dec. 27. 17:31
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem, kifejezetten örülnék neki ha mindenki elfelejtené.
2009. dec. 27. 17:32
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Én most azt rohadtul nem értem,hogy valaki elmondja,hogy ezt és ezt érzi,erre lepontozzák...Ezen mit lehet lepontozni?

Amúgy meg,szokd meg,az emberek már csak ilyenek.Sajnos...

2009. dec. 27. 17:35
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha valamelyik közeli családtagom, Párom vagy legjobb Barátnőm nem köszöntene fel, nagyon rosszul esne...

De ha a többi ember elfelejti, vagy csak nem köszönt fel, az nem zavar.

18L

2009. dec. 27. 18:41
 25/25 anonim ***** válasza:

Nekem azért rosszul esik:S Mondjuk azt nem szeretem mikor mondjuk a suliban vki megköszönt, és akkor már a többiek odalökik hogy bódog szülinapot" az olyan szánalmas. Amúgy meg nekem a mamám sosem köszönt meg. Mikor a bátyámnak van szülinapja, akkor kapok énis egy tízezrest és ennyi. Pedig nem nehéz megjegyezni a szülinapom, karácsony előtt 1 nappal van.

Most is úgy volt, hogy ott voltunk karácsonykor ebédelni, és én kaptam karácsonyra 10000-ret meg tesóm is, és tesóm még kapott bort meg miegymást, pedig hát nekem van a szülinapom. Elég rosszul esett, elég igazságtalan, nem is az ajándék miatt:S

meg engem moat szülinapomom max. 6-7 ember köszöntött meg, a családdal együtt:S elég sz*r érzés:S

2010. jan. 3. 01:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!