Téged felzaklat ha a születésnapodon/névnapodon a barátaid nem köszötnenek fel?
Én most azt rohadtul nem értem,hogy valaki elmondja,hogy ezt és ezt érzi,erre lepontozzák...Ezen mit lehet lepontozni?
Amúgy meg,szokd meg,az emberek már csak ilyenek.Sajnos...
Ha valamelyik közeli családtagom, Párom vagy legjobb Barátnőm nem köszöntene fel, nagyon rosszul esne...
De ha a többi ember elfelejti, vagy csak nem köszönt fel, az nem zavar.
18L
Nekem azért rosszul esik:S Mondjuk azt nem szeretem mikor mondjuk a suliban vki megköszönt, és akkor már a többiek odalökik hogy bódog szülinapot" az olyan szánalmas. Amúgy meg nekem a mamám sosem köszönt meg. Mikor a bátyámnak van szülinapja, akkor kapok énis egy tízezrest és ennyi. Pedig nem nehéz megjegyezni a szülinapom, karácsony előtt 1 nappal van.
Most is úgy volt, hogy ott voltunk karácsonykor ebédelni, és én kaptam karácsonyra 10000-ret meg tesóm is, és tesóm még kapott bort meg miegymást, pedig hát nekem van a szülinapom. Elég rosszul esett, elég igazságtalan, nem is az ajándék miatt:S
meg engem moat szülinapomom max. 6-7 ember köszöntött meg, a családdal együtt:S elég sz*r érzés:S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!