Téged felzaklat ha a születésnapodon/névnapodon a barátaid nem köszötnenek fel?
Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 15:55
1/25 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem zaklat fel, sőt én inkább azt szeretem, ha elfelejtik. Nem szeretem a tiszteletköröket.
4/25 anonim válasza:
Igen felzaklat és pont olyanok köszöntenek fel akiktől nem is várom és fordítva. Akiktől elvárható lenne azok nem.
5/25 anonim válasza:
Rosszul esik,de nem zaklat fel.Ilyen az Élet.
6/25 anonim válasza:
nem nálunk sosem volt divat az ilyenek megünneplése.
7/25 anonim válasza:
Nem rosszul esik, és a közeli barátaimtól elvárom. Természetesen nem ajándék kell, hanem csak hogy mondják :)
9/25 anonim válasza:
Hát zaklatott nem leszek,de rosszul esik,ha a szeretteim elfelejtik.
Amidala
10/25 anonim válasza:
Nálam már "hagyomány", hogy csak reggel 5-től kb délelőtt 10 óráig van bekapcsolva a telefon, hogy addig a rokonok és családtagok tudjanak köszönteni és ezt tudják is. Aztán kikapcsolom, mert nincs kedvem öt percenként a telefont kapkodni... Meg előfordult már, hogy kameráztunk, szülinapi torta, ajándék meg minden én meg a felvételen kb 3 másodpercig vagyok rajta, mert fél percenként megcsörren a telefon... Szóval é kifejezetten utálom, ha 500-an felköszöntenek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!