Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Téged felzaklat ha a születésn...

Téged felzaklat ha a születésnapodon/névnapodon a barátaid nem köszötnenek fel?

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 15:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%

Én szeretem, hogy ha a születésnapom és a névnapom egy különleges nap számomra, bár iylen ritkán fordul elő, mindig történik vmi rossz avgy kellemetlen.És pont ettől elsze mlékezetes, mert soha nem felejtem el.:D

De a kérdésre váalszolva nekem nem esik jól, ha a legközelebbi barátok elfelejtik az ilyesmit, de nem zaklat fel, túlélem.Igazából nekem nincs benne semmi rossz, csak nekik kínos.Egyszer fordult elő, hoyg egy közeli baráom elfelejtette a névnapom.De nem érdekelt.

Velem oylan nem fordul elő, hogy valaki, akire nem is számítok en köszöntsön fel.De amikroe gy osztáyltárs, akivel enm avgyok különösebbben jóban, szval csak olyan osztálytárs kapcsolat avn köztünk, felköszönt, az angyon jó érzés.:D

15L

2009. dec. 27. 16:20
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
Elég, ha egy-két hozzám közelálló ember felköszönt. Nem csapok nagy hűhót. Ajándék nem kell, csak pár kedves szó.
2009. dec. 27. 16:29
 13/25 anonim ***** válasza:
80%
azért nem dől össze a világ. nekem az is elég, ha a párom és anyukám gondol rám. nem várom el, hogy az összes ismerősöm elém járuljon a vörös szőnyegen és egyenként gratuláljanak.... :)
2009. dec. 27. 16:31
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zaklat fel, akinek igazán fontos vagyok, az felköszönt. Ennyi.
2009. dec. 27. 16:36
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
aki fontos, az mindig felköszönt, akitől meg nem is várnám, attól meg különösen jól esik :)
2009. dec. 27. 16:39
 16/25 anonim válasza:
70%
Leszarom a barátaimat.
2009. dec. 27. 16:53
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
nem, már megszoktam... volt amikor a nagymamám is elfelejtette.
2009. dec. 27. 16:57
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem, már megszoktam.
2009. dec. 27. 16:58
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Közeli családtagjaimon kivül,mindig azok köszöntenek fel,akiktől nem vártam,és jol esik,hogy gondoltak Rám.Akiktől meg várnám mindig csalódnom kellett.De nem zaklat fel,inkább tanulságos.
2009. dec. 27. 17:20
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem várok ajándékot, sőt mondani is szoktam, h ne vegyenek semmit, mert én nem várom el, de azt igen, h annyit mondjanak: Boldog szülinapot/névnapot v küldjenek egy sms-t. Rokonoktól még rosszabbul esik, ha nem hívnak fel a napján. Szal ajándék nem kell, csak 2 szó, h tudjam nem felejtettek el...
2009. dec. 27. 17:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!