Mit csináljak, lépjek le?
A párom azzal állt elő, hogy ő akarja nevelni a hatéves lányát.
Én nem bírnám ki, ha a gyerek állandóan itt lenne velünk. Szeretem ugyan, de nem úgy, mintha az enyém lenne. Az a legnagyobb baj, hogy gyűlölöm az anyját, és ezt sajnos kivetítem a gyerekre, minden igyekezetem ellenére is.
Alig bírom ki azt a heti 3 napot, amit itt tölt, nincs türelmem a nyafogását meg a hülye kérdéseit hallgatni, sokszor összeszorított fogakkal kell uralkodnom magamon, hogy ne kezdjek el kiabálni vele. És ez az egész amiatt van, hogy az anyját meg az anyja elcseszett nevelését látom benne. Így, hogy heti 3 napot van itt, még csak-csak tudok türelmes lenni vele, és igénye szerint körbeugrálni, de 0-24-ben tutira nem leszek rá képes.
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem mondhatom a páromnak, hogy ne költöztesse ide, elvégre a gyereke.
De én nem tudnék vele élni.
Így nem marad más választásom, mint felbontani az eljegyzést és lelépni, igaz?
" anyós, vagy gyerek, hanem az, hogy mindkettő a másik fél családtagja, akit nem lehet likvidálni az életükből. És bizony meg tudja mérgezni "
Nem! Nem hozható semmiképp egy kategóriába az anyós és a kisgyerek. Mert a kisgyerekkel szemben minden felnőttnek felelőssége van. Olyan ember lesz belőle, amilyenek körülötte az emberek. A buszon is, boltban is, otthon is, mindenhol, felelőssége van a felnőttnek velük szemben. Képzeld el, milyen ember lesz, akinek a szülői kedves, óvó, védő, nevelő szeretet helyet azon mesterkedik valaki, hogy "likvidálja"? Hm?
A kisgyerek nem tud mérgezni, azt csak a felnőttek tudnak.
És akkor meg lehet próbálni a felnőttet, anyóst stb. "likvidálni" - mint ahogy meg is próbálják sokan.
"A kisgyerek nem tud mérgezni, azt csak a felnőttek tudnak."
Ez baromira nem így van. Vannak olyan gyerekek, akik kimondottan gonoszak és manipulatívak, és már kicsi korukban tökéletesen jól tudják hogy mit csinálnak. Nem tudhatja egyikőtök sem, hogy ez a kislány milyen, hogy mennyire szörnyű vagy nem szörnyű elviselni. A bátyám a saját lányától és a volt feleségétől menekül, mert a nő teljesen ellene nevelte, és amikor magához viszi akkor ugyanazt a hányadék viselkedést kapja vissza tőle, amit az anyjától. És a kiscsaj nagyon jól tudja hogy mit csinál, mert anyuka kiokította, hogy apával így kell bánni. Tehát ne dobálózzon a sok gyerekbu.z.i olyanokkal, aminek erőteljesen kétes a valóságalapja.
Kérdező, te meg lépj le, úgysem fog soha téged választani a lánya helyett. Vagy mész most magadtól, vagy ő rak ki amikor rájön hogy a te életed nem az ő kis hercegnője körül forog. Adj magadnak egy esélyt egy normális kapcsolatra, és soha többé ne kezdj gyerekes pasival.
na, most már lassan ott tartunk, hogy szerencsétlen kislány maga RoseMary gyermeke...
Aki ilyeneket gondol az inkább kasztráltassa magát de még ma.
"Tehát ne dobálózzon a sok gyerekbu.z.i olyanokkal, aminek erőteljesen kétes a valóságalapja."
42es semmit nem értettél abból, amit írtam.
Mindenekelőtt nem kétes, hogy rohadt gyerekgyűlölő vagy. Ásd el magad.
"mert egy érett felnőtt ember tisztában van azzal, hogy nincs olyan, hogy a szerelem mindent legyőz, bla bla... "
Sajnálom, hogy úgy éled az életed, hogy ezt igaznak gondolod. Szomorú élet lehet. Létezik, csak sajnos te nem találtad meg, akiért bármit megtennél. Ahogy a kérdező sem. Menj, szaladj! Ne maradj egy nappal sem tovább, mert nem ő az!
A gyerek attol tanul akivel a legtöbbet együtt van...kedves 27-es.
Szerintem jobb ha külön költözöl.
Nem èrtem azokat,akik leszólják a kèrdezöt..Az egy dolog,hogy elfogadta,hogy van gyereke a pasinak,mikor megismerkedtek nem èlt a gyerek az apával.Azèrt ne hasonlítsuk össze a kèt dolgot-heti 2 nap van velük a gyerek vagy együtt èlnek.Sokaknak megfordulna a gejèben az,ami a kèrdezönek.
le lehet pontozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!