Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, lépjek le?

Mit csináljak, lépjek le?

Figyelt kérdés

A párom azzal állt elő, hogy ő akarja nevelni a hatéves lányát.

Én nem bírnám ki, ha a gyerek állandóan itt lenne velünk. Szeretem ugyan, de nem úgy, mintha az enyém lenne. Az a legnagyobb baj, hogy gyűlölöm az anyját, és ezt sajnos kivetítem a gyerekre, minden igyekezetem ellenére is.

Alig bírom ki azt a heti 3 napot, amit itt tölt, nincs türelmem a nyafogását meg a hülye kérdéseit hallgatni, sokszor összeszorított fogakkal kell uralkodnom magamon, hogy ne kezdjek el kiabálni vele. És ez az egész amiatt van, hogy az anyját meg az anyja elcseszett nevelését látom benne. Így, hogy heti 3 napot van itt, még csak-csak tudok türelmes lenni vele, és igénye szerint körbeugrálni, de 0-24-ben tutira nem leszek rá képes.

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem mondhatom a páromnak, hogy ne költöztesse ide, elvégre a gyereke.

De én nem tudnék vele élni.

Így nem marad más választásom, mint felbontani az eljegyzést és lelépni, igaz?

2014. ápr. 30. 11:31
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
86%
Voltam így. Pokol volt az életem kb 3 hónapig (magam miatt, mert nem viseltem)...utána teljesen megszoktam. De igazán jó kapcsolatunk már nem lett utána. Külön mentünk úgy emlékszem 3 év után. Az a véleményem, hogy inkább most, mint később.....menj el. Sok gyermektelen pasi van.
2014. ápr. 30. 11:48
 12/52 A kérdező kommentje:

#7,

ha engem akarsz pocskondiázni, tegyed. Nem tartom magam rossz embernek, bár az tény, hogy az önismeretem nem valami jó. Amikor belementem ebbe a kapcsolatba, nyilván túlértékeltem a saját empátiámat, nem hittem, hogy a gyerek anyja iránti gyűlöletemet a kislányra fogom kivetíteni. Ha tudtam volna, hogy ez lesz, nem kezdtem volna bele az egészbe. Amint észrevettem, hogy ez a helyzet, lehetőségeimhez mérten mindent megtettem, hogy változtassak rajta. Nem megy, így maradt az, hogy próbálom elnyomni magamban, és nem éreztetni a gyerekkel, hisz ő nem tehet semmiről. És ez így működik is úgy ahogy, de 0-24ben nem fog működni.

Nagyon sajnálom, hogy nem tudom kezelni ezt a szitut, mondom, én sem gondoltam, hogy nem fog menni.

2014. ápr. 30. 11:49
 13/52 anonim ***** válasza:
74%
Menj. A gyerek az gyerek, baratnoje lehet ezer a pasidnak. Legkozelebb olyan ferfit keress, akinek nincs meg gyermeke.
2014. ápr. 30. 11:49
 14/52 anonim ***** válasza:
85%
Igen ! Menj el ! Elég nagy szavakkal dobálózol !Az a gyermek nem tehet róla kitől kapta az életet . Ne akard annak a kisgyermeknek az életét megkeseríteni,a leírtak alapján valóban jobb ,ha odébb állsz .Merő kiváncsiságból , mi okod gyűlölni a gyermek anyját ? Az ,hogy korábban a párodnak volt a párja ? Vagy ismered régről ?
2014. ápr. 30. 11:50
 15/52 anonim ***** válasza:
29%
Igen lépj le,a párod sokkal jobbat érdemel nálad!
2014. ápr. 30. 11:51
 16/52 anonim ***** válasza:
68%

Nem anya az ilyen, mert jól alád tesz azzal, ha odaadja apukának a gyereket mi?? Nem értem felnőtt, értelmes ember hogy láthat egy ilyen kisgyerekben egy másik nőt. Féltékeny vagy az exre?!?

Azért, mert az anyai mivolta erősen megkérdőjelezhető, te még szerethetnéd a kislányt, szóval kétlem, hogy ennyi lenne a problémád oka.

A párod APA, ha tetszik ez neked, ha nem... Ezt nem fogod tudni megváltoztatni (remélem), tehát vagy "megszoksz, vagy megszöksz".

Szerencsétlen gyereknek így is éppen elég gáz ez a helyzet, hogy nem kell az anyjának, passzolgatják jobbra balra. Nem hiányzik neki még egy gonosz mostoha is. Igen, lépj le!

17/52 anonim ***** válasza:
29%

Szegény gyerek.

Vagy te szállsz ki, vagy egy idő múlva téged küld el a párod, mert tönkreteszed a kislányát.

Tudtad, hogy gyermeke van, tehát nem ért meglepetésként, hogy a gyereke úgy hozzátartozik, mint a keze meg a lába.

Az ő vére.

Gyűlölködsz, mert féltékeny vagy.

Akinek ilyen természete van, az nem tud kilépni önmagából. Előbb-utóbb robban.

Hála Istennek, hogy ez már most megmutatkozik, ezért a kislányka megmenekül a valóban gonosz mostohától.

18/52 anonim ***** válasza:
41%
Én nem pocskondiáztalak, csak azt mondtam lehajtott fejjel menj minél előbb.
2014. ápr. 30. 11:53
 19/52 anonim ***** válasza:
43%

"Nem véletlenül gyűlölöm azt a nőt, nem anya az ilyen, de nem is ember."

És te, aki az anyja iránti gyűlöletet kivetíted a gyerekre, azt hiszed, különb vagy?

Annak a férfinak egy olyan asszonyra van szüksége, aki vele együtt a gyermekét is elfogadja és képes szeretni.

2014. ápr. 30. 11:53
 20/52 anonim ***** válasza:
85%
" nincs türelmem a nyafogását meg a hülye kérdéseit hallgatni, " - jobb, ha továbblépsz
2014. ápr. 30. 11:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!