Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, lépjek le?

Mit csináljak, lépjek le?

Figyelt kérdés

A párom azzal állt elő, hogy ő akarja nevelni a hatéves lányát.

Én nem bírnám ki, ha a gyerek állandóan itt lenne velünk. Szeretem ugyan, de nem úgy, mintha az enyém lenne. Az a legnagyobb baj, hogy gyűlölöm az anyját, és ezt sajnos kivetítem a gyerekre, minden igyekezetem ellenére is.

Alig bírom ki azt a heti 3 napot, amit itt tölt, nincs türelmem a nyafogását meg a hülye kérdéseit hallgatni, sokszor összeszorított fogakkal kell uralkodnom magamon, hogy ne kezdjek el kiabálni vele. És ez az egész amiatt van, hogy az anyját meg az anyja elcseszett nevelését látom benne. Így, hogy heti 3 napot van itt, még csak-csak tudok türelmes lenni vele, és igénye szerint körbeugrálni, de 0-24-ben tutira nem leszek rá képes.

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem mondhatom a páromnak, hogy ne költöztesse ide, elvégre a gyereke.

De én nem tudnék vele élni.

Így nem marad más választásom, mint felbontani az eljegyzést és lelépni, igaz?

2014. ápr. 30. 11:31
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,szerintem is lépj le...

Amíg van legény,ne akadj le egy kisgyermekes elvált apukával.

2014. ápr. 30. 12:23
 32/52 anonim ***** válasza:
25%
Erre azt tudom mondani, hogy nem is szereted igazán a párodat, ha a kislány bármilyen, akkor is imádnád.Menj, mert boldogtalaln leszel, ha most maradsz!
2014. ápr. 30. 12:24
 33/52 anonim ***** válasza:
67%

#33 Ugyanmár, hány éves vagy te? 16?

Ne gyere ezzel a "nem is szereted a párodat", mert egy érett felnőtt ember tisztában van azzal, hogy nincs olyan, hogy a szerelem mindent legyőz, bla bla...

Bármennyire is szereti a párját, egy gyerek meg tudja mérgezni a kapcsolatot.

Hány ember házasságát teszi tönkre egy anyós úgy, hogy nem is laknak együtt. Egy gyerek meg ott lakna.

2014. ápr. 30. 12:28
 34/52 anonim ***** válasza:

Elmesélem a történetemet!

Volt páromnak van egy 3 éves kisfia, az anyja megcsalta stb stb otthagyta az egy éves gyereket exemre, na rá tényleg lehet azt mondani hogy nem anya (a fél éves kisgyereket kinthagyta a szakadó hóban hogy a szeretőjével tudjon összebújni) Én imádtam a kisfiút mindha a sajátom lett volna, ő is elkezdett jobban ragaszkodni hozzám mint az anyjához aki hétvégente elvitte magához ha elvitte. Mi azért mentünk szét mert megvert majd kiderült hogy azzal csalt meg akivel a gyereke anyját (és igen azért csalta meg a csaj mert végig csalta, csak ez utólag derült ki) Szerintem próbáld meg elfogadni azt hogy a párodnak van egy kislánya és próbáld azt látni hogy biztos szeret és nem ő választotta ezt az életet, ha nem megy még most menj el, és ne azzal indokold hogy mert hozzátok kerül a gyerek, hanem hogy nem működik így neked

2014. ápr. 30. 12:39
 35/52 anonim ***** válasza:

Szerintem 2 lehetőség van. Az egyik, hogy felülkerekedsz azon, hogy ki a germek anyja, és a gyerekben nem őt látod, főleg nem viselkedsz vele úgy, hogy az lelki sérüléseket okozzon a késlánynak. Szegény gyerek, az anyja lepasszolja, te is utálkozva beszélsz róla, remélem az apja legalább kitart mellette a végsőkig és megadja neki a a szeretetet.

A képtelen vagy változtatni magadon, az érzéseiden, a hozzáállásodon, akkor kezdhetsz is csomagolni, ne ronts meg az apja és gyereke közti viszonyt, és ne azt lássa a kislány se hogy nem is szereted. Megérzi egy gyerek, hogy elviselik vagy szeretik.

2014. ápr. 30. 12:57
 36/52 anonim ***** válasza:
És a párodnak beszéltél a kételyeidről? Én a helyedbe ezzel kezdeném, persze nem úgy kell előadni, h utálod a gyerekét, meg nem is fenyegetve, h akkor elhagylak...egyszerűen mond el neki mit érzel. Hogy nem szeretnéd, hogy veletek éljen, meg te nem így gondoltad a közös életeteket.
2014. ápr. 30. 12:58
 37/52 anonim ***** válasza:
16%

Te se szulettel anyanak, ha egy gyereket, barki gyereket utalni is tudod.

Ja, utalod az anyjat? Te vetted el az apjat?

2014. ápr. 30. 13:04
 38/52 anonim ***** válasza:
28%

"egy gyerek meg tudja mérgezni a kapcsolatot....Hány ember házasságát teszi tönkre egy anyós" -szól 34 okádék válasza. Egy gyerek nem anyós!

Kérdező: mindenkinek jobb lenne, ha elválnátok szépen.

2014. ápr. 30. 13:07
 39/52 anonim ***** válasza:
78%
Még most menekülj! Tilos összejönni olyan pasival/nővel, akinek kölke van, mert csak ott fog vinnyogni állandóan a nyakadon.
2014. ápr. 30. 14:01
 40/52 anonim ***** válasza:
100%

Tequila!

Nem az a lényeg, hogy a anyós, vagy gyerek, hanem az, hogy mindkettő a másik fél családtagja, akit nem lehet likvidálni az életükből. És bizony meg tudja mérgezni a kapcsolatot.

Ha okádék a válaszom, akkor pontozz le. De így gondolom, és nem érdekel, hogy te elfogadod-e ezt. Én sem ugrálok, hogy te másképp gondolkodsz.

2014. ápr. 30. 14:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!