Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még itt olyan, aki nem...

Van még itt olyan, aki nem kap ajándékot karácsonykor?

Figyelt kérdés

Mármint tényleg semmit. Nekünk fánk sem lesz, ajándékot meg nem vettek, mert minek. Nem lázadok, de azért valami jelképes apróságnak örültem volna.

15/L

2009. dec. 23. 16:41
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Hát,ha a szüleid nem akarnak karácsonyozni,velük nem sok mindent tudsz csinálni.

Viszont pénz nélkül is lehet karácsonyi a hangulat.Egy fenyőág,feldíszítve a szobádba,pár gyertya,az üvegükre(lehet befőttes)karácsonyi motívum,Narancs telitűzdelve szegfűszeggel.Állj neki,hátha anyukádnak is megjön a kedve.

2009. dec. 23. 18:57
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Fiúk, Lányok, Nők, Férfiak (mindazok, akiknek nincs pénze adni és a családtagjaitól is azért nem kap, mert nincs miből!...

Most szépen mindenki kapja magát és "előássa" a dobozok mélyére régen rakott autókat, babákat, elektromos játékokat... A polcokon elfelejtett kedves könyveket, régen lejátszott DVD-filmeket... Egy régen fiókba tett karórát... A szekrény aljára régen eltett szép abroszt...

Nézzetek csak körül otthon : mindenkinél lesz majd olyan, amit előszedhet, becsomagolhat és átadhat az anyukájának, apukájának, testvérének!...

Lehet, sokan már emlékezni sem fognak, hogy nekik ilyen is van/volt?... Most kicsomagolva "ajándékká" válhat!!!

Lehet, karácsonyfára nem mindenütt lesz pénz (bár 24-én délután párszáz Ft-ért szépeket lehet kapni a kereskedőktől, van aki ingyen is odaadja!), de gyertya vagy mécses mindenütt van!

Tessék egy asztalkán "karácsonyt" csinálni : kitenni a gyertyákat, mécseseket, karácsonyi díszeket, angyalkákat!

Szép karácsonyi zenéket lehet a magnóba tenni, ez sem kerül pénzbe!!! (Ha bekapcsolod a rádiót, TV-t, 24-én mindenütt karácsonyi zene szól!)

Az éjféli misére elmenni sem kerül pénzbe!!!

Én sem vagyok vallásos, de elképzelhetetlen, hogy ne ünnepeljek ezen a csodálatos napon!

Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! :D

2009. dec. 23. 19:09
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
BOLDOG KARÁCSONYT :)
2009. dec. 23. 19:21
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is ez van apukám dolgozik anyukám dolgozik mindig pedig gazdagok vagyunk apukám azt mondta hogy elmegyünk és veszünk egy fát hát ennyit erről és amikor mondtuk nekik tesómmal azt mondták hogy azért dolgoznak hogy ilyen jól éljünk és utána karácsony után 1 hónap múlva adnak ajándékot és az egész ünnepek alatt dolgoznak még fát se vesznek sajnos hála istennek otvan melletem az ikertessóm vele mindig elmegyünk gyűjtünk és a zsbpénzünkből veszünk gy kis fenyőfát és ítunk egymásnak képeslapot meg szánkózunk nálunk ez a karácsony
2009. dec. 23. 19:32
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tudom, ez nem vigasztal, de én tavaly nem tudtam örülni igazán ünnepekkor annak ellenére, hogy volt fa, ajándék meg finom ételek, de a fogaim úgy fájtak, hogy aludni se igazán tudtam, és csak szilveszter után tudtam elmenni fogorvoshoz, mert akkor kaptam időpontot. Tudod, mi vidított fel mégis? Én nagyon szeretek sütni (meg főzni is), és kipróbáltam 2 új receptet is, becsomagoltam egyenként a mézeskalácsokat és azt adtam ajándékba, és mindenki nézett kerek csillogó szemekkel, és nagyon örültek, és ez annyira jólesett, hogy arra a kis időre nem is figyeltem oda a fogfájásomra (persze csak addig, amíg fel nem erősödött), szóval nem tudom, esetleg te is kipróbálhatod, lehet, hogy tárgyi ajándékot ez nem pótol, de olyan jó látni, ha valaki örül annak, amit te adsz.
2009. dec. 23. 19:56
 36/40 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk sem szokás az ajándékozás. Nem erről szól a karácsony.. ha szeretet van a levegőben és együtta család, az az igazi :) több nem is kell. max még egy műfenyő, hogy azért a hangulat meglegyen :D
2009. dec. 23. 21:42
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van ajándékozás, de a barátnőmtől nem kaptam semmit se, pedig járunk már 3 éve. Eddig születésnapomra, stbre se kaptam tőle semmit, csak egyszer mikulásra. Én szoktam neki mindig adni ajándékot mindig, szegény családban él, születésnapjára is csak tőlem kapott dolgokat, karácsonyra is csak a huga kap ajándékot a szüleitől, ő, meg az öccse már nem, mert idősebbek.

Karácsonyra tőlem, és anyumtól kapott ajándékot (külön), de anyu megjegyezte, hogy én nem kaptam tőle semmit se.

19/f

2009. dec. 23. 21:56
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
szerintem lepd meg magad valamivel
2009. dec. 23. 22:29
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk se fa, se ajándék. Igazából szép a karácsonyfa, de valahogy felnőttem, szóval igazából gyerekként szerettem. A család se igényli már a felhajtást, és én sem. Az év 363 napján együtt vagyunk, az a két nap pedig ugyanolyan, mint a többi. Nem karácsonykor kell kedvesnek lenni egymáshoz, s szeretni mindenkit.

Igazából a karácsony abból a szempontból jó itthon, hogy mindenki itthon maradhat, senkinek nem kell felkelni korán, kipihenhetjük magunkat, s annyi biztos, hogy senki nem fog minket zargatni.

Sajnos a karácsony már szinte üzlet, arról szól, hogy vásárolj minél többet. Úgy vagyok vele, majd ha lesz gyerek, akkor lesz karácsonyfa is, hogy azért legyen meg az élménye és a hangulata. De addig nem lesz se fa, se ajándék. De nem tartom cikinek. Te se tartsd, hogy nálatok nem lesz.

2009. dec. 24. 02:23
 40/40 anonim válasza:
Én sem kapta Semmiittttttttt , csaK egy garage Pulcsit , meg egy gép házat xddd
2014. dec. 25. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!