Milyen kis ajándékot vihetnék nagyszüleimnek látogatásomkor? Nagyapónak most lesz a szülinapja, de karácsonykor sem találkoztunk, úgyhogy vinnék nekik valamit.
Figyelt kérdés
A hétvégén készülök nagyszüleimhez 2-3 napra. Az ország másik végébe. MAjdnem egy éve nem láttam őket,csak telefonon beszéltünk nap mint nap. Meglepi lesz,hogy megyek,nem is számitanak rá. Valami kis ajándékot gondoltam nekik,kedveskedésből. Mamának egy likőrt gondoltam,mert tudom hogy szereti a baileyst,meg hasonlókat,nagyapónak nem merek viszont piát vinni mert lehet nem ihat a szive miatt. Nem vagyok eleresztve anyagilag,csak egy kis apróságra gondoltam.2010. febr. 3. 14:21
1/7 anonim válasza:
Papanak vigyel finom edessegeket, kekszet, csokit. Kavet isznak meg? A Lidl-ben finom edessegek vannak nagyon jo aron.
En a helyedben mindenkepp szolnek nekik hogy megyek, de te tudod.
2/7 Kankalin válasza:
Fényképet, valami magad készítette ajándékot, bármit ami személyesen nekik szól tőled. Likőrt vehet a boltban, de a szomszédhoz átvinni egy-két fotót, egy kis papírból készült virágszálat, hogy nézd nekem csinálta a kisunokám... sokkal többet ér.
3/7 A kérdező kommentje:
annyira már nem vagyok kisunoka,bár tudom nekik mindig az leszek:) elég modern nagyszülők,bár néhol kicsit akaratosak:) utánakérdeztem,és nem lesz gond hogy megyek,egyébként is mondták,hogy bármikor jöhetek...:)
2010. febr. 3. 17:26
4/7 anonim válasza:
Szerintem valami gyönyörű keretbe egy szép kép magadról az jó ajándék lenne!
Vagy valami tálalóedény valami szebb díszes,én mamám pl nagyon szereti kenegetni magát mindenféle dolgokkal papád ha dohányzik egy öngyújtóba belevésetni egy szép idézetet hirtelen ennyi jutott eszembe :s
5/7 Kankalin válasza:
Nem kell kisgyereknek lenned ahhoz, hogy saját kezű ajándékot adj! :) Kis kreativitás!
6/7 anonim válasza:
Az én nagypapám szeretett olvasni.Talán a tied is örülne egy könyvnek. :)
7/7 anonim válasza:
Kedves tőled, hogy ilyesmire is gondolsz. Ha a nagyapád dohányzik, vigyél neki valamilyen dohányzási kelléket. Ha van hobbija, akkor ahhoz valami eszközt. Vagy kérdezd meg a mamától, mit szeretne a papa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!