Karácsonykor még nem leszünk egy hónaposak a párommal. Szerintetek milyen ajándékot vegyek neki? Ő 27/F és 20/L
Mi kb 3 hónapja vagyunk együtt, és még szülinapja is lesz mindkettőnknek az ünnepek alatt, után. Semmi kedvem nem volt vmi plüssállatot vagy nyakláncot kapni, ami nem tetszik. Szintén nem szívesen vettem volna neki porfogót...mert ugye ilyenkor még arra is kell figyelni hogy ne legyen túl drága az ajándék, így még nehezebb. Ezért felajánlottam, hogy az ünnepek után menjünk el egy menő helyre (mondjuk steak house-ba), és vacsizzunk egy istenit. Ő fizet nekem, én neki ;) Max még sütök neki esetleg sütit a szülinapjára ha lesz kedvem.
A vacsorás ötlet nem csak leegyszerűsíti mindenki életét, hanem ezzel megnyertem az év barátnője címet is! Ilyesmikkel be lehet vágódni a pasiknál :)
"hát akkor nagyon kicsik lehetek ha nem vagytok egy honaposzak egyáltalán hogy tudsz ilyen idősen irni és hogy éred fel a gépet??"
Jaj, de vicces, főleg egy olyan embertől, aki gyakorlatilag nem tud írni...:)
Egy hónaposak? Az egy hetesre mit vettél?
Szerintem tök felesleges, max veszel egy tábla csokit. A párodnak eszébe fog jutni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!