Karácsonykor nem volt pénzem, így anyuméknak az ajándékot újévre szánom, újévi ajándékként? Az gáz, vagy ciki?
Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 20:29
1/7 anonim válasza:
Ajándékozni soha nem gáz és nem ciki :)
2/7 anonim válasza:
Dehogy gáz!Az embernek nem muszály csak karácsonykor szeretnie és ajándékozni
3/7 anonim válasza:
Nem gáz, sőt még jobb talán, mert így egyedibb :)
4/7 anonim válasza:
Nem gáz, de azért remélem megmondtad nekik karácsonkor, hogy nagyon szereted őket, de sajnos csak újévkor tudsz nekik ajéndékot venni!
6/7 anonim válasza:
Én is majd januárban adom oda, mert a hitelem és egyéb számláim miatt sajnos nem tudtam nekik megvenni karácsonyra azt amit akartam, de szóltam előtte. Így 500 Ft-ért képletesen kaptak egy kis apróságot, januárban meg első dolgom lesz megvenni nekik az ajándékot. Kínosnak érzem, de szerencsére megértő szüleim vannak. 23/L
7/7 anonim válasza:
Sziasztok, nálunk a családban már bevett szokás a "Tartozom neked cetli" (olyan, mint a pénz, tudjátok, Dumb és Dumber után szabadon). Az elsőt anyuéktól kaptam tinédzser koromban, mert nagyon szegények voltunk pont karácsonykor, apukám akkor már hónapok óta nem kapott fizetést. Szépen kidíszített kis cetli, és rá van írva, hogy mire lehet majd beváltani. Magyarán, hogy mi az, amit venni szerettél volna, de pénz híján nem tudtál. Úgyhogy minden évben előfordul ilyen, idén az időhiány miatt kaptak ilyet, mert megrendeltem az ajándékokat, de beteg lett a babám és nem tudtam értük elmenni. Szóval egyáltalán nem ciki, és nem gáz! :)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!