Megvert a párom, elköltözök tőle. Viszont van egy kis baj, anyukámnak mit mondjak?
"Nem tud róla hogy meg lettem verve."
Hát akkor tudjon. Mindjárt mást fog mondani hidd el. (Főleg hogy az az aggódós fajta, érted fog aggódni és rögtön igent mond.)
Csak jajjgasson, kit érdekel! Fontosabb a te lelki és testi éppséged! pakolj minél előbb és hagyj hátra mindent! mondd el anyádnak az igazságot meg fogja érteni és melletted lesz majd hiszen a lánya vagy! Ne álltasd magad egy ilyen pasi mellett, ha képes arra h agresszívan lépjen fel egy nővel szemben, akkor meg fogja tenni többször is. ez nem normális dolog! tönkre mész mellette. ne foglalkozz azzal h szerelmes vagy! azonnal lépned kell mindegy milyen áron! Ne félj segitséget kérni! Én fiú vagyok de érint a téma, a nővéremet sokáig terrorizálta a degenerált pasija, és annyira ostoba volt h mindig vissza ment hozzá! kérlek te légy okosabb! Minden rndbn lesz az anyád mellett csak hagyd el azt az állatot amint csak lehetséges!
20F
Biztos befogad, miért ne tenné ? Bajban van a gyermeke.
Valahogy úgy kezd a témát, hogy minden rendben van mostmár, ezért is jöttél el, de ez és ez történt. A pozitívval kezdd, hogy kiállsz magadért, teszed a helyes lépéseket, utána mondd hogy mi történt. Így látja is, hogy próbálod helyes mederbe terelni életed, de együtt is érez veled és befogad.
ÚRISTEN!
én is 200km-re laktam anyuéktól...és engem is megvert az exem. Ez kísértetiesen hasonló.
Én elmondtam anyunak, apunak nem, azóta is hibáztat + hozzám se szól, épp, hogy köszön, mert minek adtam fel a tökéletes gondmentes életemet, mai napig üzleti kapcsolatot tart fent vele, amit a hátamon felkapaszkodva taposott ki magának.
Aki egyszer megvert, megver többször is. Aki nőre kezet emel, az egy féreg!
Mondd el anyukádnak, mi a helyzet. Ha eltitkolsz valamit, ami ennyire komolya, akkor ő csak arra asszociál, hogy kicsit összekaptatok, majd úgyis megoldódik!
Légy őszinte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!