Miért az én anyukámnak kellett meghalnia?
Figyelt kérdés
HOGY HAGYHATOTT ITT????????????????HOGY TEHETTE VELEM EZT:(2013. okt. 30. 15:42
1/37 anonim válasza:
Átérzem a bánatod, én 12 évesen veszítettem el anyukámat.
Részvétem!
2/37 anonim válasza:
Mert szerinted kinek az anyjának kellett volna meghalnia?
3/37 anonim válasza:
Öngyilkos lett? Mert minden más esetben nem az ő hibája. Ha viszont ogen akkor az a gyenge és onzo ember ismérve. Anyukád nem gondolt arra hogy másoknak mit okoz ezzel és nem akart más -normalis- uton megoldast talalni a problemaira.
4/37 A kérdező kommentje:
Akkor is ezt érzem..........MIÉRT AZ ENYÉMNEK 51ÉVESEN..........SZÜKSÉGEM LETT VOLNA MÉG RÁ:(
2013. okt. 30. 15:47
5/37 A kérdező kommentje:
Nem lett öngyilkos,csak nem törődött magával annyira,hogy eljárjon vizsgálatokra.....hogy kiderüljön,hogy valami gond van:(
2013. okt. 30. 15:48
6/37 anonim válasza:
Hát tudom, hogy ez nem fog vigasztalni, de mindenkinek meghal az anyukája, és az a szerencsésebb eset, ha az anyuka előbb hal meg, mint a gyereke. Sokkal rosszabb, az amikor az anyuka éli meg gyermeke halálát. De nem ő tette ezt veled, hanem így hozta a sors, ez volt megírva. El kell fogadni, és bármit hoz is a jövő neked, mindig érezd, hogy föntről figyel téged, hogy valahol lát és büszke rád.
7/37 A kérdező kommentje:
nem tudom miért érzem ezt.....de dühös vagyok rá
2013. okt. 30. 15:49
8/37 anonim válasza:
Jesszus. Nagyon sajnálom. Részvétem.
Idővel állítólag jobb lesz.. most csak ki kell bírni.
9/37 A kérdező kommentje:
Tudom,köszönöm:( (L)
2013. okt. 30. 15:49
10/37 anonim válasza:
Még hozzátenném, hogy én most élem meg azt, hogy látom, hogy a szüleim nem törődnek eléggé magukkal, és meg fognak halni, hamarabb mint kéne, emiatt. De hiába mondom nekik, hogy többet kéne mozogni, kevesebb süteményt enni, orvoshoz menni, süket füleknek beszélek. És ez már most fáj nekem, már most felkészültem rá, hogy el fogom őket veszíteni korán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!