Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az én anyukámnak kellett...

Miért az én anyukámnak kellett meghalnia?

Figyelt kérdés
HOGY HAGYHATOTT ITT????????????????HOGY TEHETTE VELEM EZT:(
2013. okt. 30. 15:42
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem. Közhely, de az idő segít és rá fgoz jönni, hogy rossz kérdéseket teszel fel. (Ha nem lennél ilyen lelkiállapotban, akkor az elsőn még fel is háborodnék.)
2013. okt. 30. 15:51
 12/37 A kérdező kommentje:
Sajnálom,nem kívánom senkinek,de kész vagyok
2013. okt. 30. 15:55
 13/37 anonim ***** válasza:
75%
Légy erős!! Nagyon sajnálom! :( Részvétem!!!
2013. okt. 30. 15:56
 14/37 anonim ***** válasza:
10%
ne kiabájj.
2013. okt. 30. 15:59
 15/37 anonim ***** válasza:
81%
Részvétem. :( Ahogy írták, idővel elviselhetőbb lesz. És ha felnősz, már tudatosan figyelhetsz arra, hogy egészségesen élj, hogy a gyerekeid minél tovább lehessenek veled, ez a legtöbb, amit tehetsz.
2013. okt. 30. 15:59
 16/37 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon sajnálom, részvétem.

Természetes,hogy dühös vagy most.

Át kell menned, meg kell élned a gyász minden fázisát,tagadás, düh,alkudozás,depresszió, elengedés...

Ezen tényleg csak az idő múlása fog majd segíteni.

Az én apukám 58 évesen halt meg,ennek már 25 éve.....

2013. okt. 30. 16:01
 17/37 anonim ***** válasza:
92%
Részvétem!!:(
2013. okt. 30. 16:01
 18/37 anonim ***** válasza:

Az élet egy örökös körforgás, folyamatos kezdetről és végről szól mindannyiunk számára, folyamatos elfogadásról és elengedésről.

"Az elfogadás és elengedés... ha elfogadsz valakit vagy valamit az annyit jelent, hogy megbecsülöd ami van és nem vágyakozol még többre... Az elengedés pedig annyit jelent, hogy ha valaki szeretne kilépni az Életedből, tartsd tiszteletben, mert szabadakarat szerint él midenki. Ha pedig valaki elhagyja a Földi életet, tartsd szem előtt, ez egyben az Ő döntése is volt, nem csak az Égiek szólították el..." (EE)

Az idő a gyógyír a fájdalmadra, a veszteségedre, a mélységes űrre amit most érzel. Őszinte részvétem!

2013. okt. 30. 16:03
 19/37 anonim ***** válasza:
60%

Őszinte részvétem.

Ne rá légy dühös, biztos nem akart még ilyen fiatalon elmenni, nem ő tette ezt veled, hanem a sors.

2013. okt. 30. 16:06
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Jó ég! Részvétem! Nagyon sajnállak, amiért elvesztetted az édesanyádat, biztos nagyon szeretted és Ő is nagyon szeretett téged:(

Majd az idő enyhíti a fájdalmadat és a dühödet és a körülötted levő emberek is biztos segítenek majd a feldolgozásban. Kitartás:)

2013. okt. 30. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!