Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderült a vőlegényemről,...

Kiderült a vőlegényemről, hogy füvezik! Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Június közepére van kitűzve az esküvőnk napja, de a hétvégén konkrétan sokkolódtam. Tudtam róla, megbeszéltük, hogy régen nem volt egy szent ember, mindent kipróbált amit csak lehet és aktívan füvezett is évekig, viszont amióta együtt voltunk erről letett, aminek én nagyon örültem. 2 évig bírta nélküle, utána pedig nem volt arca elém állni és elmondani mi a szitu.

Nem vagyok hülye, megismerem a szagát, de valahogy baromira jól leplezte eddig. Másfél éve szívja úgy, hogy még csak nem is sejtettem, pedig együtt élünk.

Szánalmasnak érzem magamat, hogy egy ilyet nem veszek észre és szánalmasnak érzem az egész kapcsolatunkat, hogy félt ezt megosztani velem.

Egyszerűen mindig úgy oldotta meg, hogy nem voltam ott és nem láttam, mire hazaért kitisztult a feje annyira, hogy ne vegyem észre.

Nagyon nagyon szeretem őt, de ezt most nem tudom hova tenni. Tisztességesen dolgozik, csinálja a dolgát, a kötelességeinek eleget tesz és mint párra sem lehet panaszom, mert tökéletes a számomra mindenhogy. Ezt viszont nem hiszem, hogy valaha is el fogom tudni fogadni benne. Nektek mi a véleményetek erről? Mit tennétek?

2014. ápr. 22. 13:08
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
13%
Jól látható hogy a nők mennyire hisztérikusan féltik a hatalmukat, mert hogy most van egy jó vagy legalább olyan jó élvezeti eszköz ami nem függ tőlük, ami miatt nem tudnak zsarolni. Ennek az ára aprópénz a nők túlhasznált és idővel minőségében romló árucikkével szemben, tudják jól hogy ha elvesztik a férfiak játékszere státuszt akkor egy nagy senkik lesznek.
2014. ápr. 22. 21:23
 52/58 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a fűről van szó, már kifejtettem, hogy sztem az nem probléma, semmivel nem rosszabb, mintha este bedobna 2-3 sört, csak ugye az legális. Az egészben az a csúnya, hogy átvert. Miért nem vállalta ezt fel előtted? Minek hazudozik, ráadásul ennyi időn keresztül? HA hozzámész mi fog változni? Sztem semmi, csak a felesége leszel. Teljesen átértékelném az egész kapcsolatot és az esküvővel kapcsolatban elbizonytalanodnék és hangsúlyozom nem a fű miatt. Én is éltem vele, évekig szívtam. Tudom miről van szó.
2014. ápr. 22. 22:45
 53/58 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kell bántani, avagy egymásnak esni. Ezen az oldalon mindenkinek hatalmas a szája, hogy egy botlás és kiadná a párja útját. Nyilván ez nem egy apró botlás, de ettől még évek óta együtt vagyunk, együtt fekszünk, együtt kelünk, számíthatunk a másikra és mint említettem, mint pár tökéletes, soha nem éreztem magamat annyira szeretve, mint mellette. Milyen párkapcsolat az, ahol az egyik fél egyik napról a másikra azt tudja mondani, hogy vége?

Szerintem nyilvánvaló, hogy gondolkozóba estem. Ez nem egy kis probléma, de nem is érzem olyan súlyúnak, hogy azonnali hatállyal elköltözzek. Végig gondolom és aszerint fogok dönteni, ahogy érzem, segítségül kértem az itteni válaszolók véleményét, hátha billen az én mérlegem is ennek hatására valamelyik irányba.

Vannak érvek és ellenérvek is a fejemben dögivel, hogy éppen melyik tűnik ki a válaszaimból, az az adott pillanati állapotomtól függ, semmi mástól.

Nem tartom magamat egy naiv, hülye nőnek, pláne nem haszonlesőnek, vagy gyerekmániásnak, aki spermadonort keres.

Ahogy valaki említette, én nem gondoltam hogy ismét hozzányúlt a fűhöz, így konkrétan sosem kérdeztem rá és nem is gyanakodtam, nem kértem, hogy hagyja abba, hiszen nem tudtam hogy még mindig "rendszeresen" szívja. Ezzel gyakorlatilag nem adtam neki lehetőséget arra, hogy a képembe hazudjon, de ettől függetlenül nyilván átvert, ez tény.

Az alkohol nálunk is porosodhat a szekrény tetején, nem ér hozzá, nem szereti.

2014. ápr. 23. 12:26
 54/58 anonim ***** válasza:
46%

Tudod mi a baj? Hogy ámítod magad. Én átmentem már régen ezen, és ugyan így gondoltam, mint most te. Az eredményen érdemes meglepődnöd: 5 évet vártam arra, hogy bevonuljon az elvonóra, igéretek, további hazugságok, soroljam?

Drogos marad, tetszik vagy sem, csak legközelebb 100x lesz óvatosabb, hogy le ne bukjon. De ha azt nézed, hogy belehazudott az arcodba, és tette volna máskor is, ha nem bukik le, akkor komolyabb dolgokban, bajban mit tett volna? Ez egy elég nagy botlás, és most elhiszem, hogy védened kell a kapcsolatot, és nyugtatod saját magad, de a kutyából nem lesz szalonna. Ne aggódj, én sem hallgattam másra, mentem a hülye fejem után, és igen, így utólag már sajnálom azt az 5 év házasságot.

Csak aztán ne gyere ide sírva, hogy mit tegyél. Mi szóltunk, pusztán jó szándékból, érdeke itt senkinek semmi ahhoz, hogy neked ne legyen esküvőd! :) :D

2014. ápr. 23. 14:12
 55/58 anonim ***** válasza:
Azta de rengeteg komment! Még soha nem láttam itt ennyit :D Amúgy azért ne ess pánikba kérdező, sokkal jobban jártál, mintha piálna. Milyen gyakran csinálja? Ha csak így hétvégente csinálja, szerintem simán belefér, bőven nem olyan vészes mint azt egyesek hiszik. Ja és valóban le is lehet tenni, ha az ember nagyon akarja, akár egyik napról a másikra is (nekem van ilyen barátom). De felesleges csak emiatt otthagyni, kár lenne a kapcsolatotokért.
2014. ápr. 24. 18:44
 56/58 anonim ***** válasza:

52!

Lehet, hogy azért nem mondta el, mert illegális, esetleg attól félt, hogy a kérdező otthagyja miatta. Elég logikusnak tűnik nem? Persze valóban nem a legegyenesebb cselekedet amit tett, de azért valamilyen szinten érthető. És azért nem is emberiségellenes bűntett. Megjegyzem az egész kérdés fel se merült volna, ha a társadalom végre felfogná, hogy a marihuána nem para téma ;)

2014. ápr. 24. 18:49
 57/58 anonim ***** válasza:
86%

" Ezen az oldalon mindenkinek hatalmas a szája, hogy egy botlás és kiadná a párja útját. "

igen, ezt jól látod! A valóságban meg kb. 10% SE tenné meg... én írtam az elején, hogy ez azért nem olyan hatalmas probléma, tanultam addiktológiát is, ez a havi 2 szál senkinek se árt. Nem kell foglalkozni az ilyen válaszokkal, hogy mi nem tudjuk, milyen ha valaki kemény drogos, mert ha havi 2szállal jobbn érzi magát az még nem az a kategória. Csak átestek a válaszolók a ló túloldalára, és esés közben még a fejüket is beverték.

Amúgy én szeretem a párom, biztosan nem tudnám elhagyni még nagyobb bűnért sem, leülnénk megbeszélni, megpróbálnánk KÖZÖSEN megoldani a problémát. Aki ilyen könnyen ugrál, az sose szeretett igazán

2014. ápr. 24. 19:46
 58/58 anonim ***** válasza:
Milyen mértékben csinálja? Mert ha heti egyszer-kétszer lazításként eltol egy cigit, én azon nem paráznék. A fű tipikusan olyan szer, amit ha ésszel használnak, megadva a módját, akkor gond egy szál sem. Sokkal jobban undorodom az akolholizáló emberektől. Megjegyzem, vállalhatatlanul viselkedő bepipázott embert én még nem láttam, részeget annál inkább.
2014. jún. 23. 17:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!