Kiderült a vőlegényemről, hogy füvezik! Hogyan tovább?
Június közepére van kitűzve az esküvőnk napja, de a hétvégén konkrétan sokkolódtam. Tudtam róla, megbeszéltük, hogy régen nem volt egy szent ember, mindent kipróbált amit csak lehet és aktívan füvezett is évekig, viszont amióta együtt voltunk erről letett, aminek én nagyon örültem. 2 évig bírta nélküle, utána pedig nem volt arca elém állni és elmondani mi a szitu.
Nem vagyok hülye, megismerem a szagát, de valahogy baromira jól leplezte eddig. Másfél éve szívja úgy, hogy még csak nem is sejtettem, pedig együtt élünk.
Szánalmasnak érzem magamat, hogy egy ilyet nem veszek észre és szánalmasnak érzem az egész kapcsolatunkat, hogy félt ezt megosztani velem.
Egyszerűen mindig úgy oldotta meg, hogy nem voltam ott és nem láttam, mire hazaért kitisztult a feje annyira, hogy ne vegyem észre.
Nagyon nagyon szeretem őt, de ezt most nem tudom hova tenni. Tisztességesen dolgozik, csinálja a dolgát, a kötelességeinek eleget tesz és mint párra sem lehet panaszom, mert tökéletes a számomra mindenhogy. Ezt viszont nem hiszem, hogy valaha is el fogom tudni fogadni benne. Nektek mi a véleményetek erről? Mit tennétek?
hogy a gyerekvállalást tervezgetnénk 1-2 évvel végleg le fogja tenni,
ja gyerek miatt letenné, miattad nem..aha
"Az más téma, hogy vajon elhihetem-e az ígéreteit, avagy csak manipulálni próbál, hogy ne hagyjam el."
Eddig hazudott. Másfél évig, folyamatosan és tudatosan. Vajon most mennyire lehet őszinte, szerinted?
Nyugodtan elhiheted. Az olyan jellemű ember, aki az italt tudja mértékkel fogyasztani, az a füvet is tudja. Barátaimnál ez abszolút nem okoz gondot.
Amikor hétvégi összejövetelen gyerekekkel grillezünk, akkor én is csak 1-2 sört iszom, és a füvezős barátok is csak finoman szívnak, egy lazább buliban már egy fokkal többet, utoljára a legénybúcsúkon álltak be keményebben fűtől, amikor mi is az idevonatkozó etikettnek megfelelően sokat ittunk.
Abból lesz kábszeres, alkoholista, aki nem tud mértéket tartani.
Én megértem mindenki véleményét és hasznosnak is találtam, kivétel az ócsárolást, vagy aki szerint kamu a kérdés. Bár én is azt kívánom, hogy bár az lenne.
Nekem ez most eléggé kettős érzés, hiszen attól, hogy ő 2 évig nem füvezett mellettem, a haverjai igen, tehát mondhatni beleszoktam. Emellett mindegyik értelmes, normális, sokan családos emberek (van köztük tanár, mérnök, de óvónő is), csak egy-egy buliban így kapcsolnak ki. Ha nem látnám, hogy lehet ezt normálisan is, akkor mégjobban ki lennék akadva.
A másik felembe viszont belenevelték, hogy ez gáz, ha valaki kontrolláltan csinálja, akkor is drog, ami illegális és kész.
Tudtam, hogy csinálta és a 2 év alatt is rágyújtott egy-kettőre, pl. amikor kíváncsi voltam és szerettem volna én is kipróbálni, de sosem vitte túlzásba. Nagyon meglepett és mégjobban az, hogy hazudott én pedig ennyire "vakon voltam".
Köszönöm a véleményeket azoknak is akik totálisan ellene vannak ennek és azoknak is, akik hasonló életvitelt folytatnak!
Szerintem úgyis hozzámész végül, ez az utolsó megnyilvánulásaidból világosan kitűnt. Máris finomítottad a tényeket, próbálod kisebbíteni a hazugságát.
A hébe-hóba füvezésnél sokkal nagyobb baj, hogy hazudott róla. Ami semmiség, arról nem kell hazudni. Tehát akkor mégsem semmiség...
Én mondjuk nyugtatókat szedő, alkoholista anya mellett nőttem fel, így emiatt páromnál a héba-hóba sörözést sem tolerálnám. Hála az égnek utálja az alkohol minden fajtáját. Régen, mielőtt összejöttünk, szedett nyugtatót, és bevallotta annak ellenére, hogy tudta, nem szeretem. Megerősödött lelkileg, és leállt róla a kedvemért. Ő rögtön megmondaná, ha újra szedné, vagy akár csak egy szemet beszedne. Azt sem tagadta le, hogy volt olyan, amikor "kár, hogy nem volt kéznél".
Megbízom benne, de az biztos, ha egyszer találnék valahol eldugva belőle, akkor fel is út, le is út. Nem azért, mert szedi (mert, ha tényleg szüksége lenne rá, nem kínoznám, hogy mellőzze), hanem mert hazudna róla. Persze ez vele nem történhet meg, mert ő inkább vállalja, hogy kiakadok egy adott dolgon, de akkor is elmondaná. Ezért átlátszó az a szöveg a vőlegényedtől, hogy még téged akart kímélni, azért nem mondta. Aha, hoooogyne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!