Kiderült a vőlegényemről, hogy füvezik! Hogyan tovább?
Június közepére van kitűzve az esküvőnk napja, de a hétvégén konkrétan sokkolódtam. Tudtam róla, megbeszéltük, hogy régen nem volt egy szent ember, mindent kipróbált amit csak lehet és aktívan füvezett is évekig, viszont amióta együtt voltunk erről letett, aminek én nagyon örültem. 2 évig bírta nélküle, utána pedig nem volt arca elém állni és elmondani mi a szitu.
Nem vagyok hülye, megismerem a szagát, de valahogy baromira jól leplezte eddig. Másfél éve szívja úgy, hogy még csak nem is sejtettem, pedig együtt élünk.
Szánalmasnak érzem magamat, hogy egy ilyet nem veszek észre és szánalmasnak érzem az egész kapcsolatunkat, hogy félt ezt megosztani velem.
Egyszerűen mindig úgy oldotta meg, hogy nem voltam ott és nem láttam, mire hazaért kitisztult a feje annyira, hogy ne vegyem észre.
Nagyon nagyon szeretem őt, de ezt most nem tudom hova tenni. Tisztességesen dolgozik, csinálja a dolgát, a kötelességeinek eleget tesz és mint párra sem lehet panaszom, mert tökéletes a számomra mindenhogy. Ezt viszont nem hiszem, hogy valaha is el fogom tudni fogadni benne. Nektek mi a véleményetek erről? Mit tennétek?
5ös, ha nem látnád, idézőjelbe tettem... tudod, az mit jelent??? -.-"
3as vagyok, tanultam addiktológiát nem kis ideig, csak be tudom sorolni a hébe-hóba füvezést...
drágaságaim, értem én, hogy gőzmozdony, de konkrétan bűnpártolásra buzdítjátok a kérdezőt
kérdező, olvasd el a BTk-t, és dönts, akarsz-e egy drogos aljadékkal élni
Ha gyereket akarnék valakitől,és örökre összekötni akarnám vele az életem,akkor a füvezés nem férne bele.Ha meg ráadásul kipróbált mindent és nem volt szent ember,akkor még most is van odáig visszaút.
Szóval a lényeg,hogy:
1.Egy egészségtelenül élő férfitól ne akarj gyereket,főleg ne egy drogostól!Maga a gyerek sem lesz egészséges,és ez 80%-ban biztos,valami gond lesz vele,még ha nem is biztos,hogy súlyos gond.
2.Ha továbbra is drogozik,és ezt esetleg a rendőrség megtudja,akkor milyen családi háttér lesz biztosítva a gyereknek,ha esetleg lesz gyerek?
3.Ha nem lesz gyerek,akkor te menni fogsz minden nap éveken,heteken,hónapokon keresztül a drága férjed-uradhoz?Neked ez kell?
Amit én tennék:AZONNAL,MINDEN KÉRDÉS NÉLKÜL szakítanék vele.Egy cseppet sem érezném magam szánalmasnak azért,hogy vaksi voltam.Mindenkivel előfordul,hogy vakvágányon jár,nem?
A másik meg az,hogy csak akkor érezném magam szánalmasnak,ha nem szakítanék vele,utána meg évekkel később keseregnék,hogy jajj,úristen,milyen férjem van.
JA,ÉS NEM VÁRNÁM,HOGY ÁLLJON LE VELE!
Ha minden apró xarért dobni fogod a párjaidat ,garantálom hogy soha nem lesz tartós kapcsolatod. Nincsenek szent mesebeli igazmondó juhászok ,akik ráadásul facérak is ,de sok sikert a keresgéléshez.
A füvezés sokkal kevésbé veszélyes mint az italozás ,de ezen hosszasan el lehetne vitatkozgatni. Attól ,hogy dilettáns politikusok kriminalizálják (közben ők is sutyiban tekerik otthon a spanglit) attól még nem bűnözők a fogyasztók. Saját állításod szerint sem vetted észre rajta ,akkor meg mégis mit árt ez neki ,neked ?? Kocsmázós partikat egyből levágtad volna ,de az legális persze idehaza, az nem számít hogy ivászattól hány ezer család megy tönkre és félőrült részegek mit művelnek . Őszinteséget minden nő baromi fontosnak tartja, de ha valaki tényleg őszinte velük ,ők sértődnek meg leghamarabb. Tapasztalat.
akárhogy nézed, ez egy illegális szer és pont.
ő használó, ha vele maradsz te is bajba kerülhetsz, mérlegeld hogy ez neked belefér e. főleg ha lenne gyerek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!