Kiderült, hogy a menyasszonyomnak van még egy testvére.3 évig meg sem említettem és sosem láttam. Hogy fogadnátok most ezt a hírt?
Ártott neked vagy a kapcsolatotoknak a titkolózással? Szerintem nem...
Tehát nem, nem haragudnék.
Nem haragudnék, bár rosszul esne. Beszéld meg vele, hogy ne legyen titkolnivalója előtted.
Biztos megvan az oka miért nem mondta el, ráadásul nem volt férjét titkolta el előtted. Beszéljétek meg szépen.
Mondjuk én nem értem mi abban a logika, hogy ha nem kedvelem a testvéremet akkor eltitkolom mások előtt. Ettől még nem lesz szebb vagy jobb semmi sem. Ettől még lesz testvérem, szóval annyit igazán mondhatott volna, hogy "van még egy tesóm, de nem vagyunk jóban, nem igazán fogunk vele találkozni". Te meg erre "ok."
Ennyi.
Én értetlenül fogadnám, és így távolról úgy gondolom buta és értelmetlen dolog volt ez tőle. Ha a férje leszel és épp összevesztek, akkor majd téged is jól eltitkol? Vagy mi? Érdekes konfliktus kezelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!