Kiderült, hogy a menyasszonyomnak van még egy testvére.3 évig meg sem említettem és sosem láttam. Hogy fogadnátok most ezt a hírt?
Ez nem olyan hatalmas tragédia, mint azt egyesek gondolják.
Ha valakivel "mélyebb kapcsolatba" kerülök, legyen az pasi vagy csak haver-barát, és elkezdjük megismerni egymás magánéletét, rokonságát én úgy szoktam mondani, hogy én vagyok a legidősebb, 1 testvérem van, van apámnak van még 2 gyereke, anyámnak van még 1 lánya.
Pedig a testvérem nem is a testvérem csak a féltestvérem, ahogy a többi is. Neki és anyám lányának ugyanaz az apja. De a tesóm része az életemnek, most is a nyári szünet 80 %-át nálunk tölti. Járunk együtt kirándulni, hülyéskedni. Én fizetem a tankkönyveit, kell ennél több?! Olyan érdekes tesvéri és baráti és anya-lánya kapcsolatunk van, de jó! :D
Anyám lányáról pedig beszélni sem szeretek. Olyan hatalmas keserűséget okozott nekem, hogy 1 hónapig folyamatosan sírtam és rémálmaim voltak miatta. Nem szeretek róla beszélni és kész.
Igaz férjnél vagyok, de ha olyan lenne a szitu, hogy megismerkednék egy új palival, akkor lehet bizony hogy ha a szükség másként nem hozza, soha az életben nem beszélnék neki róla. Számomra meghalt és kész. Nem fogok semmilyen kapcsolatot úgy kezdeni, hogy töviről hegyire elmondok mindent és felszakítom a régi sebeket.
Én 30 éves vagyok, tesóm 15, anyám lánya 21, apám gyerekei meg 24 és 21.
Ez nem érdekelne, mint ahogy az sem, ha lenne még egy nagybácsija vagy unokatesója.
Ha eltitkolt gyereke lenne az igen, attól kiakadnék, hogy eddig nem mesélt róla, de testvér miatt nem húznám fel magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!