Szeretnék nyáron Indonéziába menni nyaralni de csak 1 vagyok a szüleim meg nem nagyon csípik Ázsiát eddig apának nem említettem csak anyának de nem nagyon hajlik rá sőt. Hogyan vegyem rá őket az utazásra?
Egyedül biztos nem engednek el. Direkt rákerestem a neten, nem a legbiztonságosabb hely... Szépnek szép, de mivel én nem szeretem a luxusszállodában ücsörgős nyaralásokat, nem pont Indonéziát választanám.
A másik dolog: van-e rá keret? Nem tudom, mennyire vagy tisztában a család anyagi helyzetével.
Indoneziaban nem kell luxusszallodaban ucsorogni. Sok-sok minden van mit csinalni, es nem csak bulizni.
Kerdezo, varj meg par evet, es akkor elmehetsz csoportos turneval.
FromOz
Úgy értettem, amit írtam, hogy nem egy túl biztonságos hely, én speciel aggódnék a családom testi épségéért, főleg a terrorizmus miatt, viszont úgy nem szívesen mennék, ha nem lehetnék teljesen szabadon. Engem igenis félelemmel töltene el, hogy azt hallom, ekkor is, meg akkor is robbantgattak, ráadásul rengetegszer direkt turisták által közkedvelt helyeken.
De sajnállak téged, hogy fejenként 600 ezres nyaralásra akarsz menni. Ha telik rá menjetek ahova akartok, de ezt a pénzt én tuti másra költeném.
Istenem egyeseknek micsoda problémáid vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!