Párom soha nem tud és nem is akar fedezni az anyja előtt! Ugy hivja fel hogy szia anyukám de közben hallani kellene! A fedezést arra értetem hogy multhéten meg emlitettem anyosnak hogy mi lenne ha most szombaton eljönnének hozzánk! Mit tegyek?
20szor elolvastam és azt hiszem rájöttem.
Szóval: megbeszélted az anyósodékkal, hogy mennek hozzátok szombaton. DE nem beszéltétek meg biztosra. És közben gondok voltak a munkahelyen, meg anyukádékkal vacsiztatok étteremben. És a párod nem védett meg az anyjával szemben, hanem azt mondta elfelejtetted. Erre gondoltál?
Ha igen, akkor gondolom túlságosan függ az anyjától, vagy tart egy kicsit tőle. Mondd meg neki, hogy azt szeretnéd, ha ezentúl kiállna melletted. De abba is gondolj azért bele, hogy mégis csak az anyja...
De "most szombat" még csak holnap lesz...
Nem lehet valahogy korrigálni a dolgon?
Hivd fel anyosodat, es mondd el neki, hogy mi a helyzet. Holnap mentek anyukaddal etterembe vacsorazni, ugye?
Ettol fuggetlenul anyosodek holnap felmehetnek meg holnap ebedre hozzatok, nem?
Nem nagyon ertettem amit kerdeztel, de talan rajottem.
Miert fogalmaztal ilyen nehezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!