Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom az utóbbi időben egyre jobban elhanyagol és ezt ma említettem neki. Mit tegyek?
Komolyan, miért írnak azok, akik baromira nem jártasak egy párkapcsolatban sem? Mert az előző 3 hozzászólás ne is haragudjatok, de látszik hogynincs bennetek semmi tapasztalat....
1. nem az a megoldás hogy minden kis probléma miatt otthagyod. Ha inkább a haverjaival megy el bulizni, leráz téged, kihagy mindenből, na akkor már otthagyhatod, mert akkor tényleg sz.rik a fejedre.
2. Ne hisztizz, hanem ülj le vele és beszéld meg hogy ez nem így volt a kapcsolatotok elején, és nem érted mi nála ez a változás, és mond el a te érveidet, hogy te mit szeretnél. Kössetek kompromisszumot. Ha szeret, akkor változtat.
3. A "megakarod változtatni... vagy megszoksz vagy megszöksz" beszólás meg úgy hülyeség ahogy van. Egy párkapcsolatban alap hogy valamennyire változunk, idomulunk a másikhoz. Miért kéne eltűrni mindent, mint a jókislány? (Persze ez fordítva is így van).
Nem, ezt nem kell megszokni. Meg kell érteni hogy mi az oka, és ha nincs elfogadható indoka, akkor változtassatok. Ha melegen szeretnétek tartani a kapcsolatotokat, akkor tegyél érte te is és ő is fog ha meg akarja menteni.
4.Azért gondold végig, lehet te vagy a hibás és neked is kell változtatnod. Lehet túlságosan elkényeztetted, sok vagy neki mostanában, sokat hisztizel. Akármi lehet. Gondolkodj el te is és ne csak követelj a párodtól hanem közösen oldjátok meg!
Ha nem akarja megoldani, akkor meg valóban nem fontos neki ez az egész.
16:25:
Hmmmmm, most először olvasok itt olyan hozzászólást, amiben végre valaki kifejtette miről is van szó egy kapcsolatban. Grat!
Kicsit unalmas már, hogy mindenki úgy akar változtatni a dolgokon, hogy partnert cserél az első-második bibi után. :)
21F
köszönöm a válaszokat, főleg a 4. nagyon hasznos volt! :)
Elhagyni nem szeretném, mert nagyon szeretem, megváltoztatni sem akarom, és úgy gondolom ez nem is lenne az, mivel nem volt ő ilyen, csak az utóbbi 2 hétben..
Úgy érzem az én párom is hanyagol mostanában. Mintha az összebújások, bókok, simogatások, ölelések és puszik 90%-át én kezdeményezném, és még rám is szól, hogy ne lógjak rajta mindig.
Egyetértek a 4. válaszolóval teljes mértékben, még azt hozzátenném, hogy nem kell ilyen végletesen elétárni a dolgot, hogy "ez így nem működik", ha finoman fogalmazol, sokkal nagyobb változást lehet elérni, és nem fogja kényszernek érezni a dolgokat, mintha papucs lenne és úgy változik, ahogy mondod. Hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!