Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderült a vőlegényemről,...

Kiderült a vőlegényemről, hogy füvezik! Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Június közepére van kitűzve az esküvőnk napja, de a hétvégén konkrétan sokkolódtam. Tudtam róla, megbeszéltük, hogy régen nem volt egy szent ember, mindent kipróbált amit csak lehet és aktívan füvezett is évekig, viszont amióta együtt voltunk erről letett, aminek én nagyon örültem. 2 évig bírta nélküle, utána pedig nem volt arca elém állni és elmondani mi a szitu.

Nem vagyok hülye, megismerem a szagát, de valahogy baromira jól leplezte eddig. Másfél éve szívja úgy, hogy még csak nem is sejtettem, pedig együtt élünk.

Szánalmasnak érzem magamat, hogy egy ilyet nem veszek észre és szánalmasnak érzem az egész kapcsolatunkat, hogy félt ezt megosztani velem.

Egyszerűen mindig úgy oldotta meg, hogy nem voltam ott és nem láttam, mire hazaért kitisztult a feje annyira, hogy ne vegyem észre.

Nagyon nagyon szeretem őt, de ezt most nem tudom hova tenni. Tisztességesen dolgozik, csinálja a dolgát, a kötelességeinek eleget tesz és mint párra sem lehet panaszom, mert tökéletes a számomra mindenhogy. Ezt viszont nem hiszem, hogy valaha is el fogom tudni fogadni benne. Nektek mi a véleményetek erről? Mit tennétek?

2014. ápr. 22. 13:08
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
72%

Ki fogod mosni magad előtt és hozzámész, ez ennyiről szólt.

Attól, hogy mérnök vagy akárki valaki, még lehet hülye. Aki füvezik nekem nem egészséges lelkületű, pótszerek azoknak kellenek, akiknek lelki problémáik vannak. A kiegyensúlyozott élet nem a diplomával vagy életkorral érhető el.

2014. ápr. 22. 16:25
 42/58 anonim ***** válasza:
84%
Bennem felmerülne a kérdés, hogy tiszta fejjel is feleségül akarna e venni, vagy csak füvezés utáni boldog állapotban?!
2014. ápr. 22. 16:41
 43/58 anonim ***** válasza:
33%
"így emiatt páromnál a héba-hóba sörözést sem tolerálnám. " A te defektedről nem a másik tehet, nem a másikat kell megnyomorítani emiatt a csőlátású zérótoleranciáddal. Az sincs rendjén, hogy a mi a nőben hiány, abből a nő a pasiből 200%-ot követel meg, csak mert belőle (a nőből) hiányzik.:/
2014. ápr. 22. 17:11
 44/58 anonim ***** válasza:
pasinál
2014. ápr. 22. 17:12
 45/58 anonim ***** válasza:
92%

rég nem a fű a téma, lehetne bármi más a fű helyett.

lényeg a lényeg, poáfdba hazudott másfél évig, szemrebbenés nélkül, én ezért nem mennék hozzá, a bizalmadat lehúzta a wc-n és kész.

2014. ápr. 22. 18:01
 46/58 anonim ***** válasza:
22%

"pofádba hazudott"

ha jól értem, a kérdező nem kérte, hogy tegye le, és konkrétan nem is kérdeett rá, innentől kezdve nem igaz ez a megszólalás.

Ha egy emberrel jóban-rosszban egymást támogatva tudtok élni, és csak annyi a probléma a társsal, hogy kéthetente elszív egy füves cigit, hát istenem. Vannak sokkal nagyobb problémák is. A fű meg nagyon sok országban legális, és semmivel sem károsabb mint a kávé vagy cigi, azoktól is lehet igazán függő valaki. Szóval inkább szívjon hívi 2 füves cigit, mint gépezze el a fizetését...

2014. ápr. 22. 18:37
 47/58 anonim ***** válasza:
86%

Egyszerűen mindig úgy oldotta meg, hogy nem voltam ott és nem láttam, mire hazaért kitisztult a feje annyira, hogy ne vegyem észre.

Ez nem hazugság?

Titkolta. Nem szívta előtte, fogat mosott, ruhát váltott, kitisztult mire hazaért. Ez az én szememben átverés. Mert ha előtte szívta volna, meg nem próbálja eltüntetni a nyomokat, akkor megérteném, de leplezni akarta és ment is neki 1,5 évig.

2014. ápr. 22. 18:39
 48/58 anonim ***** válasza:

""így emiatt páromnál a héba-hóba sörözést sem tolerálnám. " A te defektedről nem a másik tehet, nem a másikat kell megnyomorítani emiatt a csőlátású zérótoleranciáddal. Az sincs rendjén, hogy a mi a nőben hiány, abből a nő a pasiből 200%-ot követel meg, csak mert belőle (a nőből) hiányzik.:/"

Megnyomorítani? Nem tudsz olvasni? Mondom, hogy ő nem szereti az italt. Nem az a fajta. Persze, mert férfi csak akkor férfi, ha iszik, aki nem iszik, az meg azért nem, mert nem hagyják? Nekem kellett emlékeztetnem, hogy a sógorától kapott pálinka jó lenne a gyomorpanaszaira, ő meg nem akarta meginni, mert utálja az ízét. Az apámtól kapott söre fél évig rohadt a konyhában, mire kidobta, mert neki az nem kell. Ehhez nem kell korlátoznom, mert ő maga nem szereti. És igen, az igazsághoz hozzátartozik, hogy ő a nekem való férfi emiatt, mert ahogy én nem érezném jól magam egy tivornyázó férfival, ő sem egy buliból állandóan tajt részeg r*banccal.

Mégis mi az, ami bennem hiány, te írástudatlan?

2014. ápr. 22. 18:49
 49/58 anonim ***** válasza:
Ki volt az a barom aki lepontozott? Normális hangnemben válaszoltam mint mindenki más, hogy mit tennék, mivel ezt kérdezte a kérdező, hogy mi mit tennénk. Innen üzenem a lepontozónak, akárki is volt, hogy megr_ohadhatsz :)
2014. ápr. 22. 20:16
 50/58 anonim ***** válasza:
84%

28-as voltam: na látom, jó sok ember nem tudja, hogy mit jelent egy HAZUDOZÓ, FÜGGŐ emberrel élni. Pláne nem, hogy házasságra lépni vele. Azt végképp nem, hogy milyen a gyerekének lenni.

Szóval lehet itt tenni az agyat, de a pia meg a fű az nem egy kalap és a HAZUDOZÁS az, ami a megbízhatatlanságot mutatja, azaz a házasságra teljességgel ALKALMATLAN, infantilis embert.

Kérdező: őszintén: ilyen emberrel akarsz élni, vagy csak meg akarod magad d-gatni és "hivatalosan", házasságban dobni le a kölyköt, aztán ürügyként előkapni a füvezést és azonnal elválni, rátekeredni a kölyökre? Értsd: magadnak akarsz egy bébit, a pasi csak donornak kell?

Ha nem, akkor te is jól tudod, hogy mit kell tenned. Nem is kérdés.

2014. ápr. 22. 20:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!