Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderült a vőlegényemről,...

Kiderült a vőlegényemről, hogy füvezik! Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Június közepére van kitűzve az esküvőnk napja, de a hétvégén konkrétan sokkolódtam. Tudtam róla, megbeszéltük, hogy régen nem volt egy szent ember, mindent kipróbált amit csak lehet és aktívan füvezett is évekig, viszont amióta együtt voltunk erről letett, aminek én nagyon örültem. 2 évig bírta nélküle, utána pedig nem volt arca elém állni és elmondani mi a szitu.

Nem vagyok hülye, megismerem a szagát, de valahogy baromira jól leplezte eddig. Másfél éve szívja úgy, hogy még csak nem is sejtettem, pedig együtt élünk.

Szánalmasnak érzem magamat, hogy egy ilyet nem veszek észre és szánalmasnak érzem az egész kapcsolatunkat, hogy félt ezt megosztani velem.

Egyszerűen mindig úgy oldotta meg, hogy nem voltam ott és nem láttam, mire hazaért kitisztult a feje annyira, hogy ne vegyem észre.

Nagyon nagyon szeretem őt, de ezt most nem tudom hova tenni. Tisztességesen dolgozik, csinálja a dolgát, a kötelességeinek eleget tesz és mint párra sem lehet panaszom, mert tökéletes a számomra mindenhogy. Ezt viszont nem hiszem, hogy valaha is el fogom tudni fogadni benne. Nektek mi a véleményetek erről? Mit tennétek?

2014. ápr. 22. 13:08
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
96%
A te döntésed, hogy így vállalod-e a további életet a vőlegényeddel.Komoly döntés, az biztos.
2014. ápr. 22. 13:14
 2/58 anonim ***** válasza:
90%

Szóval hazudozott 1,5 évig, titokban szívja a füvet, ami neked nem fér bele.

Akkor szépen kezdheted lemondani a dolgokat.

2014. ápr. 22. 13:14
 3/58 anonim ***** válasza:
27%

Most hogy derült ki? Ha nem vetted észre, nem változtat a viselkedésén a fű, így nem hiszem, hogy ez AKKORA probléma lenne, ami miatt le kellene fújni az esküvőt.

Esetleg próbálkozz meg azzal, hogy "megengeded", mondjuk havi 1x. Ez nem káros, de látja rajtad az elfogadást, amíg mértékkel csinálja, havi 1 alkalomból nem hiszem, hogy probléma lehet. És ha már nem érzi tiltott dolognak, az is lehet, hogy magától mond le róla.

2014. ápr. 22. 13:15
 4/58 anonim ***** válasza:
81%
Az egyik félelmetes dolog, hogy a hátad mögött, rendszeresen csinálja, a másik pedig az, hogy annyira fontos volt neki, hogy erre is képes volt, csak füvezhessen. Jön majd a sok nagyon barátságos hozzászólás, hogy a fű nem drog és nem lehet rászokni, de nézz rá a párodra, tényleg így van? Akkor miért nem teszi le és felejti el örökre? Én úgy gondolom, hogy ez a lejtő széle, és nem fektetek energiát olyasmibe, ami haldoklik. Komoly beszélgetés elé nézne arról, hogyan képzeli az életét velem, és nagyon-nagyon elgondolkodnék azon, hogy alapoznék -e a bizalomra, ami kettőnk között van, egy egész életet és családot! N30
 5/58 anonim ***** válasza:
32%
megengedni neki, ja végül is a gyereke
 6/58 anonim ***** válasza:
67%

Sajnos ezek a füvezös emberek,nem tudnak leszokni rola soha.Barmi aron elszivjak azt a sz.rt,meg ha hazudni is kell miatta.Probljatok megbeszelni,hogy teged ez zavar,bar nem fogjatok tudni,mert majd mondja,hogy nem egeszsegtelen,meg kell neki stb...

Ha nem tudod elfogadni,akkor hagyd el,mert megvaltozni sosem fog,sot meg rosszabb is lehet.Ha elhagyod,talan eszbe kap,hogy a fü miatt veszit el,es talan abbahagyja,de ketlem,a fü az elsö,minden mas utana.....

2014. ápr. 22. 13:17
 7/58 anonim ***** válasza:
29%
te se lehetsz szent, én pl tuti, hogy nem ismerném meg a szagát, mert sosem szívtam.
2014. ápr. 22. 13:18
 8/58 anonim ***** válasza:
85%
Te is tudod, hogy a házasság ebben az esetben a legrosszabb lépés lenne a részedről.
2014. ápr. 22. 13:19
 9/58 anonim ***** válasza:
82%
Hogyan? Lapát! Egyrészt a hazugságért, másrészt azért, mert egyszer elindul a leejtőn, és nincs megállás, a közüzemi számlák jönnek, ő meg elszívja az árát, inkább nem ragoznám. De mindenki a fűvel kezdi, utána jönnek a keményebbek, ha esetleg éri valami olyan, ami miatt csak úgy jobban akarja érezni magát. Én az esküvő előtt 1 héttel tudtam meg, elmondása szerint fűvel kezdődött, utána 3-4 év múlva keményebb dolgok jöttek, és sose tűnt fel, mert nagyon jól titkolta. Lefújtam az esküvőt, 2 év volt, mire kilábaltam a lelki gondjaimból, de jól tettem, azóta ő teljesen tönkrement, kezd leépülni szellemileg is. Ennek 10 éve, ma már egy emberi roncs.
2014. ápr. 22. 13:20
 10/58 anonim ***** válasza:
97%
Szakítanék. Nekem ez nem fér bele.
2014. ápr. 22. 13:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!