Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki utálja az Anyját?

Ki utálja az Anyját?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 13:37
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%

13:23-nak.Ezek kemény szavak voltak. Ha a szülő veri, ordit a gyerekével, akkor a gyerek hogyan viselkedjen? Tűrje?Igen anya, jol nevelsz? Ez nem igy működik. Majd szenvedjen?Miattad fog szenvedni."Felnevelt, tisztán tart, az ő kenyerét eszed"-a szülő akarta a gyereket, hát nevelje is tisztességesen, a gyerek nem magátol jön a világra. Nem bántásként irom, csak ugye a saját anyám általi dolgokbol jönnek igy a szavak.És én sem utálom, csak ha nem igy viselkedne, talán minden szép és jo lenne.De ez nem igy van.

11:17-es voltam.

2009. dec. 29. 17:37
 42/52 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Elszomorit, hogy igy kellett felnőnöm,ilyen a kapcsolat, változtatni nem tudok, tűrök, de nem sokáig.És nem lehet megbeszélni vele a dolgokat, ő csak a saját mondokáját hajtja.

2009. dec. 29. 17:39
 43/52 anonim válasza:
100%
Hogy mondhat egy anya, ilyet a gyerekére, hogy majd szenvedjen?? És igaza volt, valamelyik válaszolónak, ha a gyereked fejében "homály" van, arról bizony te magad is tehetsz!
2009. dec. 29. 19:24
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek a legjobb fokmérője a szülői nevelésnek...
2009. dec. 29. 21:02
 45/52 anonim ***** válasza:

csak azt nem értem ha valaki elhatározta h felnevel egy gyereket akkor miért akarja szenvedni látni?

komolyan ennyire ostobák az emberek?

amúgy tényleg igaz hogy az anya szóra rá kell szolgálni mert az ő feladata hogy a gyerekének mindent megadjon nemhogymég a fejéhez vágja hogy "b+ mit tudsz te a problémákról mert csakis a felnőtteknek lehetnek olyanok " hát van akinek nem fér bele a pici kis agyába hogy egyes kamaszoknak olyan gondjai vannak amilyenek a hétköznapi felnőtteknek nincsenek.

2009. dec. 29. 23:15
 46/52 anonim ***** válasza:
utálni nem utálom, de nem a legszebb a viszonyunk. az ünnepekre mindig a barátjához megy, velem pedig közli, hogy aki elmúlt 18, az nem szorul pátyolgatásra. az a szülő volt régebben, aki anyagilag mindent megadott erőn felül is, viszont nem nagyon foglalkozott velem. be voltam havazva játékokkal, kicsit úgy érzem mintha ezzel akarta volna kikerülni azt hogy foglalkoznia kelljen velem. míg együtt éltünk a pasiával, ez ütött-vágott, volt h kidobott a házból (pedig ő költözött hozzánk) anyám pedig kijelentette, hogy biztos okot adtam rá. nem nagyon tudok mit kezdeni a családommal:-/ néha tényleg nem tudom mikor ki a hibás, összezavarodtam... de utálni nem utálom, ennyire nem vagyok mérges rá, mégiscsak fölnevelt. van akinek ennyi sem jut..
2009. dec. 30. 10:40
 47/52 anonim ***** válasza:

Uccsónak!

Azt hiszem, nagyon fiatal vagy.

Azt hiszem, aki ilyen körülmények közt nőtt fel, mind hibáztatja önmagát. Ez nincs így, nem Te vagy a hibás! nagyon sok időnek kell eltelni, hogy ezt el tudd fogadni.

Kiskoromban én is mindig hittem, amit kapok, azt érdemlem, nem mást.

és szégyelltem a kék hurkákat, egyebeket, holott nem is tudtam miért volt.

Másnak is szól, ne gondoljátok, hogy hibásak vagytok! Kicsi korban nem a gyerek hibája, ha rosszul bánnak vele.

Ha kamaszkorban kezdődnek a problémák, az más, helyre fog állni a jó viszony idővel. Ha van MINEK helyreállni.

2009. dec. 30. 11:01
 48/52 anonim ***** válasza:

Jogod van utálni!!

Jogod van megköszönni,hogy felnevelt!

Jogod van ellenállni!

Jogod van Hálát adni amit érted feláldozott!

Jogod van nem szeretni!

Jogod van mert gyerek vagy!

Jogod van gyerekként viselkedni!

Gyerek vagy?

vagy felnőtt?

Gondolkozz!!!!

És viselkedj is Úgy!!!

2009. dec. 30. 16:39
 49/52 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Miért kell mindig azzal jönni, hogy jogod van ehhez meg ahhoz, jo joga van tényleg azokhoz, amit felsoroltál, DE!Ha az anya nem viselkedik kellőképpen, veszekszik a gyerekkel, netán veri is, akkor miért kell "ugy viselkedni"?Ha a gyerek nem kapja meg azt a szeretet, amire vágyik, akkor hogy legyen kedve "ugy viselkedni"?
2009. dec. 30. 17:23
 50/52 anonim ***** válasza:

Tudod sok anya azzal jön,hogy jogom van téged (gyermeket)

akár megverni, akár szeretni,akár üvöltözni, akár az utcára lökni koldulni mert,hogy"én vagyok az anyád...én mondom meg csinálj.."

A gyermekeknek is van joguk arra,hogy eldöntsék utálja ezért az anyját, vagy megérdemli,hogy szeresse.

Nem kötelező senkit sem szeretni.

Egy anya avval.hogy gyermeket vállalt kötelezettséget vállalt és bizony vannak olyan szülők akiknek ez nagyobb problémát jelent és utólag derül ki,hogy nem tud megbírkózni vele.

Egy embert sem ment fel semmi indok,hogy veri a gyermeket,vagy a gyerek veri a szülőt,vagy bármilyen bántalmazásról van szó.

Fegyelmet valamilyen szinten tartani kell és nem minden szülő a verést választja van aki hangosabban szól és néha az már átfajul kiabálássá,veszekedéssé.

Ezért nem kéne utálkozni.

Lehet kompromisszumot kötni igaz ehhez két odafigyelő ember kell.

Ha meg ott az egymásra figyelés már el is kerülhető a veszekedés.

Tudom ez nem mindig bevált dolog,és nagyon sajnálom azt, aki nem tud megbírkózni ezzel a feladattal.

Akár gyerek, akár felnőtt.

2009. dec. 31. 06:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!