Tényleg? Csakhogy az enyém folyamatossan. MEglátjuk meddig bírnád mellette. Kb. 1 órig sem, Ha jól emlékszem olyan 9 éves lehettem amikor elkdeztem nem szeretni. És mamár utálom. Szó szerint.
2009. dec. 22. 15:39
22/52 anonim válasza:
Én. Az összes olyan tulajdonság megvan benne, amit gyűlölök az emberekben, és az egészet rajtam tölti ki. Szép is az élet!!!!!!
2009. dec. 22. 19:53
23/52 anonim válasza:
Lehet, hogy ő is ember? Mi lenne, ha apádban "szövetségest" találnál...és megpróbálnátok segíteni neki -pszichiáter? stb--
2009. dec. 22. 20:51
24/52 anonim válasza:
Sajnos én néha.Amikor lelki terrort alkalmaz a tanulás miatt-NA OLYANKOR KIB.SZOTTUL NEM HIÁNYZIK A KÖZELSÉGE:@
2009. dec. 22. 21:44
25/52 A kérdező kommentje:
Amikor Apumnak mondom hogy állandóan hisztizik-amit elismer Apum- akkor csak mosoly és aztmondja öregszik.(49 éves) Van amikor vele is kibaál csak nem annyira mint velem vagy a nővéremmel.Velük amúgy nem lehet semmit megbeszélni. Most is jön a karácsonyés egy hónapja azt hallgatjuk hogy neki mennyire nincs kedve a karácsonyhoz. Így nekünk sincs. Tönkretette a hangulatunkat, a Nővéremét és az Enyémet is. Ezért utálom.
2009. dec. 22. 21:56
26/52 anonim válasza:
Idézek Csernus doki könyvéből:
Az ilyen szülőknek van egy öntudatlan ki nem mondott üzenete a gyerekei számára;
-Ha TE is olyan életet választasz mint mi ,te is épp ilyen keserves életet fogsz élni !!
--------------
Egyet tehetsz tanulsz a dologból,a szüleid problémáit maguknak kell megoldani!!
Ha gondolod kérdezd meg apudat h miért hagyja h így bánjon veletek anyud ,miért nem áll ki értetek.
2009. dec. 22. 22:51
27/52 anonim válasza:
Én 28 éves vagyok,az én anyám is minden rosszat megtett velünk,amit lehetett....vert minket(Ököllel is),ordított velünk állandóan,lelki terrorban tartott minket,....aztán később nem jött el az esküvőmre,mert nem tetszett neki a vőlegényem....hazudnék,ha azt mondanám,hogy kicsinek nem rettegtem tőle,ha felnőtként nem haragudtam volna rá,de mostmár megbocsátottam neki,főleg atért,mert látom,hogy próbálkozik,bocsánatot is kért tőlünk és tényleg szégyenli magát,de hát most már nem lehet vissza csinálni!Azt becsülöm benne a legjobban,hogy nem kezdett el magyarázkodni,hogy miért volt olyan velünk,nem keresett mentséget,hanem egyszerűen bocsánatot kért....!Igaz ,néha álmodok a gyerek korommal,de nem utálom mégsem,hanem szeretem!:)Nem vagyunk egyformák....!
2009. dec. 23. 12:03
28/52 anonim válasza:
Szerencsére nekem ilyen jellegű gondjaim nem voltak, bár az sajnos előfordul, hogy egy tizenéves lány nem szereti az anyját.
Ha egy anya olyan, hogy tényleg nem lehet szeretni, mert így-meg-úgy viselkedik, annak valószínűleg lelki okai vannak. Egy édesanya normális esetben imádja a gyerekeit. Ha nem így van, lehet, hogy nem teljesen az anyák a hibásak, hanem "valami történt", és az ilyen viselkedés lett sajnos a következménye. Persze olyan is van, amikor az anya a hibás, de a másik a gyakoribb.
2009. dec. 28. 23:24
29/52 anonim válasza:
Soha nem jöttem ki anyámmal! 22 voltam mikor elköltöztem otthonról. Utána jó volt felmenni beszélgetni vele, végre közelebb kerültünk egymáshoz. 26 voltam mikor meghalt. Nem sok idő jutott nekünk. Most már bánom, hogy nem próbáltam előbb szót érteni vele. De már késő!
2009. dec. 29. 00:28
30/52 anonim válasza:
Oké, majd ha 49 leszel, és felnevetél 2 gyereket, akkor majd megnézem, hogy mennyire leszel nyugodt. Elárulom picikém, hogy az élet nem egyszerű, sőt nagyonis nehéz, csak erről neked 15 évesen halvány lila gőzöd nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!