Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki utálja az Anyját?

Ki utálja az Anyját?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 13:37
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
96%

A kollégium jó megoldás ha nem bírod lelkileg,járj utána .

Talán ha ritkábban találkoztok jobban fog hiányozni is és te is neki.

2009. dec. 22. 13:58
 12/52 anonim ***** válasza:
88%

Én nem útálom. Mert nem ezt érdemli tőlem, és büszke vagyok rá, hogy Ő az anyukám. :)

[tizenkettő/lány]

2009. dec. 22. 14:03
 13/52 A kérdező kommentje:
Ma megkérdeztem hogy felhozhatom e az emeletre a porszívót mert nekem kell. Erre aztmondja idegesen hogy nem mert neki is kell majd késöbb.Másfél óra múlva lemegyek hogy kell-e még neki erre elkezd velem üvölteni hogy vigyem a pics*ba.Szó szerint ezt mondta. És ÁLLANDÓAN csak kiabálni tud. Kicsi korom óta. Aztán délben megkérdeztem hogy nem-e főzünk valamit mert Én éhes voltam. És erre az vágja hozzám hogy hát ő nem fopg főzni.(Amúgy nem ő főz hanem Apukám)Ha sütni akarok egy kicsit, egy tényleg egyszerű dolgot akkor meg elkezd velem ordítani hogy neki ebből elege van és hogy ő nem fog mosogatni.(van mosogató gép...)Mondom neki hogy nem is neked kell erre mégjobban ordít hogy őt ez nem érdekli.MINDEN nap takarít. És ha ő kitakarított akkot tényleg nem csinálhatok SEMMIT. Meg ha a nővérem otthagy valamit az asztalon akkor is ordít. Szóval mindenért ordít.
2009. dec. 22. 14:04
 14/52 A kérdező kommentje:
Amúgy ha kitakarított nem mehetek ki enni. Igazából csak akkor mereünk a nővéremmel kimenni enni ha ő nincs a láthatáron.
2009. dec. 22. 14:05
 15/52 anonim ***** válasza:
85%

Én már az összes érzelmen túl vagyok. Azt hiszem, ez a vég.

Nekem is azt mondta a 2. ! terhességnél, hogy most már fejezzem be. és miért nem a húgomnak. nem mindegy, nem egyformák az unokák?

De ez csak a jéghegy csúcsa.

Van olyan, amit az anyák elkövetnek, és ezért utálják őket.

Elő a fantáziával. Sajnos, bármi durvának tűnik, igaz.

2009. dec. 22. 14:06
 16/52 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos én is.Mert 18 éves korom után kifordult magából :-(

Ugyh inkább menekültem otthonról.A bátyámmal együtt.

Bár mondhatom az utóbbi 20 évben milliószor probáltam vele jó kapcsolatot kialakitani de sajnos nem sikerült.

Most már feladtam.Köszönök neki és ennyi .Azért tisztelem h felnevelt.

2009. dec. 22. 14:14
 17/52 anonim ***** válasza:
100%
az én anyám is ugyan ez, 100%-ig! nem egy a szülőnk? :D
2009. dec. 22. 14:19
 18/52 anonim válasza:
80%

Én nem utálom az Anyukámat! Nagyon szeretem és hiányzik!! Szeretném ha itt lenne velem és minden este elmondaná,hogy "Kislányom menj fogatmosni!!"...De már sajnos soha többé nem fogja mondani,mivel meghalt!:(:(:(

Én azt mondom,aki utálja az Anyukáját gondoljon bele mi lenne akkor ha nem lenne neki....csak pl. ki főzne,mosogatna??....Vagycsak megölelni vagy hozzábujni ha baj van..... Én mindenemet odadnám,azért,hogy ujból éljen!!! Sose volt rossz a kapcsolatunk!!!!

NA de az anyjukáját(az én mamámat)....húúú de utálom!!! Megis szakitottam vele minden kapcsolatot...soha többé nem akarom látni!!!! Miután az Anyukám meghalt elakart választani az Aputól...pedig nekem már csak Ő maradt,mint szülő!!!

20/L

2009. dec. 22. 14:20
 19/52 anonim ***** válasza:
98%

Belegondoltunk.

De mi van, ha valakinek olyan az anyja, hogy soha egy ölelés, egy jó szó? csak verés, brutál módon?

Akkor miért kell hálásnak lenni?

Ha csak azért szült meg mert minden erőfeszítés ellenére nem tudott elhajtani?

Van ilyen. nem kevés.

Nem mindenki szolgál rá az Anya megszólításra.

2009. dec. 22. 14:26
 20/52 anonim ***** válasza:
39%
jaj már túlreagálod, 15 évesen tök sokan utálják az anyjukat. az én anyum is ordít sokszor, meg hülyeségeken veszekszik, de tudom, hogy csak azért ilyen, mert sok gondja van évek óta..mégsem utálom.
2009. dec. 22. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!